In juni 2019 speelt Greg&Baud Productions als eerste amateurvereniging in Nederland de musical Ja Zanna Nee Zanna! Een muzikaal sprookje vol glitter en glamour en jij kunt mee doen!

Het verhaal

Ja Zanna Nee Zanna speelt zich af in een wereld waar alles omgekeerd is. Waarin homoseksualiteit de norm is, en heteroseksualiteit abnormaal is. Waarin schakers sexy zijn en voetballers nerds. In die wereld is Zanna een magische koppelaar die met zijn toverstaf zijn uiterste best doet potentiële geliefden bij elkaar te brengen. Zanna koppelt de ene geliefde na de andere. Tot de nieuwe jongen Stef op school komt. Want Stef wordt verliefd op de stoere Greet. Hun liefde brengt de hele school in rep en roer. Een heteroseksueel koppel, dat is toch ongekend en ongepast, en misschien zelfs wel gevaarlijk. Om het tij te keren en de boel te redden neemt Zanna een moeilijke beslissing waarbij het zichzelf drastisch in de vingers lijkt te snijden….
Ja Zanna Nee Zanna is feelgood voorstelling vol met gebroken harten, identiteitscrisissen, vooroordelen, vriendschap en bovenal liefde!

Audities

Voor dit muzikale sprookje zijn we op zoek naar enthousiaste en getalenteerde zangers/danser en acteurs vanaf 16 jaar(rollenlijst vindt je onderaan). Ja Zanna Nee Zanna zal worden opgevoerd op 15/16/21/22/28/29 juni in het theater van het Picasso lyceum in Zoetermeer.
De zang audities zullen plaatsvinden op dinsdagavond 22 of donderdagavond 24 januari in het Stedelijk College in Zoetermeer. De spel- en dansronde zal plaatsvinden op zondag 27 januari. De exacte tijd en voorbereiding krijg je per mail te horen.

Repetities

De repetities vinden plaats op zondag avond van 19.45 tot 22.30 uur. Vanaf april komt hier afwisselend de dinsdagavond of de donderdagavond bij. De eerste repetitie is op zondagavond 3 februari.
Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor de audities door een mail te sturen met je foto en theater CV naar jazannaneezanna@gmail.com

Greg & Baud Productions is een amateur theaterstichting waar een goede en gezellige werksfeer centraal staat. De spelerscontributie voor deze productie bedraagt € 30,-

Rollenlijst

ZANNA
Tenor/bariton
De hippe vrolijke matchmaker van Heartsville. Hij probeert iedereen op een soms iets te opdringerige manier te helpen. Gericht op het verbeteren van de wereld maar denkt niet altijd goed na over zijn keuzes.

STEF
Bariton
De nieuwe, verlegen jongen waar iedereen gelijk voor valt. Een voetbaltalent die wat vaag en vergeetachtig is.

GREET
Belt tot C
Lief en onschuldig meisje. Extreem sportief en een tikje streberig met een duidelijk wereldbeeld.

MAX
Tenor/bariton
Schaakkampioen en daarmee tegen eigen wil het sekssymbool van de school. Afgezien daarvan een verlegen en bescheiden jongen opzoek naar een vriendje.

ROBERTA
Belt tot hoge F
Zeer initiatiefrijk meisje opzoek naar haar ware liefde die ze niet makkelijk vindt.

TIJL
Tenor/bariton
De school-dj, gevoelige en enthousiaste jongen. Helpt Zanna graag en blijkt later stiekem verliefd op hem te zijn.

KIKA
Belt tot C
Bitchy en betweterig meisje dat overal de leiding claimt.

ANTON
Bariton
Het sloofje van Kika, een vriendelijke maar tikje suffe meeloper.

Meer informatie vind je op https://www.greg-baud.nl/index.php

Lees ook:
Even in de zon in Madagascar door Greg en Baud