Ara Halici en Ivo Chundro zullen naast Frank Sanders en Sander Vissers te zien zijn in de musical The Rozettes. The Rozettes speelde in augustus acht keer in Theaterstudio Amsterdam, maar wordt wegens groot succes verlengd met maar liefst 26 voorstellingen.

Ara was eerder te zien in onder andere Merrily we roll along, Cabaret, Piaf, Ja Zuster Nee Zuster en Lelies. Voor Merrily we roll along en Cabaret won hij de Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol. Ivo was te zien in onder andere Alladin, Fame, Evita, Cirque Stiletto en Sister Act.

In 1997 was Frank Sanders voor het laatst te zien in een avondvullende theatervoorstelling, Zzinderella. Nu, 17 jaar later, is hij als Felice terug in het theater. Felice is een dragqueen op leeftijd die al jaren haar eigen club, The Rose, runt. Samen met de twee veel jongere Rozettes ‘trakteert’ ze het publiek avond aan avond op haar favoriete repertoire. Tot een derde Rozette wordt aangenomen en die zijn mening over de in zijn ogen uitgebloeide club, het repertoire, maar vooral Felice niet onder stoelen of banken steekt.

Het script voor The Rozettes is geschreven door Allard Blom, de regie is in handen van Paul van Ewijk en de kostuums zijn ontworpen door Jan Aarntzen. Arrangementen en muzikale begeleiding door Guus van Wolde.

Met The Rozettes keert Sanders terug naar de theatervorm waar hij in de jaren ’80 en ’90 grote succesen mee behaalde met voorstellingen als Maskerade, Revue Revue, Madame Arthur en Amerika Amerika.

The Rozettes is tussen 3 oktober 2014 en 21 december 2014 slechts 26 keer exclusief te zien in Theaterstudio Amsterdam. Meer informatie en reserveringsmogelijkheden op www.theaterstudioamsterdam.nl.

Lees ook:
“The Rozettes” gaan door
Musical “The Rozettes”, een schot in de roos.

Direct op de hoogte van al het musicalnieuws? Like ons op facebook en klik hier.