Antje Monteiro wordt Donna in de musical Mamma Mia. Op www.Musicals.nl is te zien hoe Albert Verlinde het nieuws verteld aan Antje Monteiro.

Antje Monteiro

Antje startte haar carrière in de theaterproductie Jeans en toerde daarmee 2 jaar langs de theaters. Speelde Amneris in Aida en werd daarvoor genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in 2002. Stond onder live-begeleiding  van het Metropole orkest samen met diverse andere topvocalisten in de grotere theaters in Nederland met de Bernstein concerten. Was te zien in de kindermusical Sesamstraat Live (Juf Jenny), Musicals In Ahoy (14 x) en Cats. Speelde een hoofdrol in de komische musical Crazy Shopping welke in Theater Carré in première ging. Antje speelde daarnaast de rol van Killer Queen in de productie We Will Rock You. Afgelopen drie seizoenen was Antje te zien in de producties Opvliegers  1, Opvliegers 2 en Opvliegers 3 waar zij de hoofdrol van Lydia vertolkt.

Presenteerde het succesvolle muziekprogramma KRO’s Het Gevoel Van… Reisde langs de Nederlands theaters met de theatertour KRO’s Het Gevoel Van…In Concert. Presenteerde Tros ‘Concert by the Sea’ en had een eigen docusoap 100% Antje op RTV Utrecht. In 2014 presenteerde Antje de Buma NL Awards.

Mamma Mia

De wereldwijde hitmusical Mamma Mia! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. Mamma Mia! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is vanaf 6 september 2018 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op 23 september in première.

Kijk voor meer informatie op http://www.stage-entertainment.nl/actiepaginas/mamma-mia/bekendmaking-donna/