Tijdens de Uitmarkt Musical Sing-a-Long op zondag 25 augustus is het allereerste optreden van de cast van Annie de musical. Willemijn Verkaik (Miss Hannigan), Edwin Jonker (Oliver Warbucks) en Ida Verspaandonk (Annie) openen dit jaarlijkse musicalevenement met o.a. ‘Tomorrow’ in een nieuwe vertaling van Rob de Graaf en Roy Peters. Kom aanstaande zondagmiddag kijken bij de repetitie van Annie op het Museumplein in Amsterdam of kijk zondagavond om 21.15 uur naar NPO 1.

Zing mee met Annie en win!

Schraap je keel, warm je stem op en zing jouw hele gezin naar de première op 1 december in het Chassé Theater in Breda. Maak kans op deze premièrekaarten door jouw Sing-a-Long video te uploaden op Facebook of Instagram met #ZingMetAnnie. Upload de video vóór vrijdagmiddag (30 augustus) 12.00 uur. De winnaar wordt bekendgemaakt via de Facebook en Instagram van Annie de musical.

Facebook: @anniedemusical & Instagram: @anniemusicalnl

Roodharige heldin als stoer meisje van nu

Deze wereldberoemde musical met hits als ‘Tomorrow’ en ‘It’s a hard knock life’ inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan (Willemijn Verkaik). Wanneer miljardair Oliver Warbucks (Edwin Jonker) Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Exclusief te zien in 13 grote Nederlandse theaters

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde regie van William Spaaij. Annie gaat op 1 december in het Chassé Theater in Breda in première en is daarna tot en met mei 2020 exclusief te zien in de volgende 13 Nederlandse theaters: De Harmonie (Leeuwarden), Stadsschouwburg en de Vereeniging (Nijmegen), Parkstad Limburg Theaters (Heerlen), Zwolse Theaters (Zwolle), Wilminktheater (Enschede), MartiniPlaza (Groningen), Zuiderstandtheater (Den Haag), Schouwburg Het Park (Hoorn), Theater Orpheus (Apeldoorn), Chassé Theater (Breda), Luxor Theater (Rotterdam), Stadsschouwburg (Utrecht) en DeLaMar Theater (Amsterdam).

Lees ook:
Bekendmaking hoofdrolspeelster(s) Annie, de Musical
Uitmarkt programma 2019 is bekend