Boxtel’s Harmonie heeft actrice, zangeres en cabaretière Anne-Marie Jung weten te strikken als presentatrice. Anne-Marie was onder meer te zien in de musical ‘Petticoat’, naast André van Duin in ‘Ja hoor, daar is ie weer’, in het komische toneelstuk ‘The Play That Goes Wrong’ en met haar solovoorstellingen ‘De Exoot’ en ‘RAM’. Komend seizoen is zij te zien in het toneelstuk ‘Hendrik Groen, zolang er leven is’. Op televisie was ze naast onder anderen Ilse Warringa en Tina de Bruin te zien in ‘Foute Vriendinnen’. Bij het grote publiek is ze bekend geworden door haar deelname aan ‘Wie is de mol?’, waar ze uiteindelijk ook ‘de mol’ bleek te zijn.

Anne-Marie is ambassadeur van War Child. Samen met haar twee vriendinnen Tina de Bruin en Eva van der Gucht beklimt ze in januari de bijna 5.900 meter hoge Kilimanjaro in Afrika. Op die manier zamelen ze geld in om kinderen in oorlogsgebieden te helpen. De presentatrice werkt belangeloos mee aan ‘One Night Only’, maar collecteert tijdens het concert wel voor War Child. 

Diverse musicalnummers worden op zaterdagavond 16 november gezongen door Nienke van Horen en Ingrid van den Nieuwenhuizen. De beide zangeressen zijn afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Muziektheater en kregen les van o.a. Edward Hoepelman. De professionele zangeressen zingen onder andere nummers uit Wicked, Frozen en Les Misérables.

One Night Only. De titel van dit lied uit de musical Dreamgirls heeft Boxtel’s Harmonie uitgekozen voor haar musicalconcert op zaterdagavond 16 november. Kaarten zijn te reserveren via www.boxtelsharmonie.nl. Het concert start om 20.00 uur en vindt plaats in het Jacob Roelandslyceum, Grote Beemd 3 te Boxtel.