De letters in AHA-productions staan voor Alma (Wolfs), Han (Bruinenberg) en Arjan (Odijk), drie vrienden die ieder met elkaars aanvullende inbreng het initiatief genomen hebben om een eigen musical/(muziek)theaterproductiebedrijf op te richten.

AHA-productions is voortgekomen uit de Ichthus Musicalgroep die vanaf begin jaren ’90 elke 2 jaar een grote musical bracht in de Stadsschouwburg Velsen. Bij het afscheid van muziekdocent van het Ichthus Lyceum Dolf Schelvis in juni 2010, verzorgden oud spelers een reprise van deze musicals onder de titel ‘Dolf, de musical’.  Alma schreef het script, Han nam de muzikale leiding op zich en Arjan knoopte alle (financiële) eindjes van deze productie aan elkaar.

Na ‘Niemandslied’ en de Sondheim-uitdagingen ‘Into The Woods’ en ‘Merrily We Roll Along’ brengt AHA-productions nu de musical ‘ZILT’. Een gloednieuw geschreven stuk, met bestaande musicalnummers in een nieuwe jas.

Cruiseschip de ‘Jellicle’ vaart langs de kust van Italië. Aan boord een temperamentvol gezelschap reizigers. Wanneer de kapitein besluit bootvluchtelingen te redden, wordt het voor zo wel de bemanning als de passagiers een bewogen reis. Een verhaal over mensen, relaties, afscheid, nieuw geluk en hoop, met humor en gevoel gebracht.

Met een te gekke cast, een live band en een spectaculair decor beloofd dit een fantastische show te worden!

Over 2 maanden staan we met AHA-Productions in de stadsschouwburg van Velsen. Je kunt ons zien op 8 of 9 maart. Koop dus snel uw kaarten! https://stadsschouwburgvelsen.nl/programma/aha-zilt

Of neem een kijkje op onze website of Facebook:

Promotiefilmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=oCNHAuQFB1I