AFAS Software wordt hoofdsponsor van het Sprookjesconcert in de Evenementenhal Gorinchem, dat maakt Van Hoorne Theaterproducties vandaag bekend. Het grootste familiefeest van het jaar vindt dit jaar voor de tweede keer plaats tijdens het Pinksterweekend op 26/27/28 mei 2012.

Al eerder werd AFAS Software partner van het AFAS Circustheater in Scheveningen, de AFAS Tennis Classics en voetbalclub AZ. Met deze nieuwe samenwerking zorgt de softwareleverancier voor aansluiting bij een belangrijke doelgroep, de familie. Naast hoofdsponsor zal AFAS Software ook naamgever worden van het concert. De nieuwe naam luidt vanaf heden dan ook AFAS Sprookjesconcert. “Het is prachtig om zulke enthousiaste en creatieve mensen te ontmoeten als bij AFAS Software. Vanaf het eerste contact met CEO Bas van der Veldt voelde het goed en voelden we de energie waarmee men bij AFAS Software werkt. Ik weet zeker dat we van deze samenwerking een succes gaan maken,” aldus producent Michael van Hoorne.

“Wij zijn een echt familiebedrijf. De keuze om hoofdsponsor van het Sprookjesconcert te worden was snel gemaakt. Het gaat hier ten slotte om puur familie-entertainment,” aldus Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software. “Voor ons is dit ook een uitstekende mogelijkheid om klanten, relaties en prospects én hun gezin een onvergetelijke dag te bezorgen.”

Het familiefeest telt negen voorstellingen verdeeld over 3 dagen en trekt naar verwachting zo’n 27.000 mensen naar de Gorinchemse Evenementenhal. Tijdens het concert komen alle bekende sprookjesfiguren voorbij. De hoofdrollen van het concert worden vertolkt door Sita, Maud en Geert Hoes. Zij worden op het podium bijgestaan door bijna 30 dansers en danseressen die het publiek meenemen op een unieke sprookjesreis. Naast het concert is er een groot sprookjesplein waar diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden. Ook is er een Sprookjescatwalk waar kinderen hun mooiste sprookjeskleding kunnen presenteren en prachtige prijzen kunnen winnen.

De kaartverkoop voor het AFAS Sprookjesconcert is ondertussen in volle gang. Kijk voor meer informatie op www.AFASsprookjesconcert.nl.