Piek van der Kaaden speelde rol van van Constanze Weber Nissen in de musical Mozart, die volle zalen trok in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Deze musical verdient het om in Nederland gespeeld te worden. Wij spraken af met Piek en ze gaf ons een rondleiding achter de schermen. In dit interview zitten ook fragmenten van de show en natuurlijk het nummer van Piek met Ruben van Keer, die de hoofdrol van Mozart meesterlijk vertolkte.

Mozart, de musical

Vanaf zondag 10 december 2017 kon het publiek in Stadsschouwburg Antwerpen kennis maken met de man achter de legende en ook genieten van de prachtige muziek, gebracht door een live 18-koppig orkest. Iets dat je helaas niet meer ziet in de theaters.

Deze indrukwekkende musical toont de legendarische componist als een fragiel, tastbaar persoon. Een man van vlees en bloed, die worstelt om zich te verlossen van zijn liefhebbende, maar tirannieke vader, van de maatschappij en de verwachtingen. Piek van der Kaaden speelt de rol van de Constanze Weber die volledig voor de liefde voor haar man gaat.

Voor liefhebbers van grote spektakelmusicals zoals Les Misérables of Phantom of the Opera is dit een absolute must-see!