Musical Producties Gaanderen (MPG) speelt op 21, 22 en 23 december ‘A Christmas Carol’ in Schouwburg Amphion te Doetinchem. Een echte familievoorstelling voor jong en oud.

A Christmas Carol

Het klassieke verhaal van Charles Dickens is in een nieuwe winterwarme jas gestoken. Traditionele kerstliederen en nummers ‘van nu’ zorgen voor een heerlijke voorstelling met veel humor, meezingers, theatrale verrassingen en dans in een magisch decor. In het originele werk uit 1843 beleeft de bikkelharde, maar ongelukkige vrek Ebenezer Scrooge een ongeloflijk avontuur waneer hij op kerstnacht bezoek krijgt van drie geesten. Zij houden hem het verleden, heden en zijn mogelijke toekomst voor in de hoop dat hij nog te redden valt. Zal zijn bevroren hart nog smelten?

Musical Producties Gaanderen

Musical Producties Gaanderen/Gelderland (MPG) is een musicalgroep met als hoofddoel het beoefenen van zang, drama en dans in de vorm van muziektheater. Niet alleen vóór maar ook àchter de coulissen worden daarbij talenten ontplooid. MPG biedt namelijk naast een (semi-)professioneel platform voor amateurbeoefenaars van muziektheater, ook een geweldige gelegenheid voor mensen die als helpende hand aan de slag willen met het ontwerpen en naaien van kostuums en het bouwen van decors. Daarnaast verschaft MPG eveneens laagdrempelig jeugdtheater voor mensen onder de veertien en wil de vereniging cultureel bewustzijn bevorderen.

MPG bracht eerder onder andere Sweeney Todd (2 nominaties Amateur Musical Awards), Aida (1 nominatie Amateur Musical Awards) en Jesus Christ Superstar naar het Amphion.  Jasper Korving, Gerben Kruisselbrink en Jos Pijnappel schreven samen aan deze voorstelling, waarbij de genres musical, klassiek en pop elkaar fantastisch aanvullen.  Het geheel wordt begeleid door een live orkest.

Tickets zijn te verkrijgen via: www.amphion.nl

Rolverdeling:

Ebenezer Scrooge: Dinant Duenk
Geest Voorbij: Bernadette Vroom
Geest Nu: 
Mike Schnitzler
Bob Cratchit: 
Maarten Kock
Mevrouw Cratchit: 
Suzanne van de Wiel
Peter Cratchit: 
Thijs Keuben
Martha Cratchit: 
Elaine de Jonge
Belinda Cratchit: 
Rozan te Kaat
(Kleine) Tim Cratchit: Bob van Bindsbergen
Jacob Marley: 
Ruud Wolkorte
Ebenezer Scrooge Tiener: Tijn Geerts
Emma: Silke Snijders

Meer informatie en overige rolverdeling vindt u op www.musicalproducties.nl