Ook het jaar 2019 begint met prachtig nieuws voor De Kleine Zeemeermin De Musical: de ticket teller voor de sprookjesvoorstelling staat inmiddels al op 90.000! De vrolijke familiemusical is één van de best lopende producties van Van Hoorne Entertainment.

Van Hoorne Entertainment brengt al meer dan tien jaar op rij succesvol sprookjes in musical vorm naar het theater. Vorig seizoen (2017-2018) bezochten meer dan 100.000 bezoekers Hans & Grietje De Musical en De Kleine Zeemeermin De Musical lijkt dat aantal, met deze recente cijfers, ongetwijfeld ver voorbij te gaan.

Bovendien worden er nog steeds extra shows in diverse theaters bevestigd. Zo is eind vorige week bekend geworden dat op 30 mei 2019 zelfs een extra dag is bij gepland voor het Beatrix Theater Utrecht naar aanleiding van de twee zeer succesvolle voorstellingen tijdens de afgelopen kerstvakantie.

“Het is heerlijk om die energie van de bezoekers uit een volle zaal te voelen; en we blijven maar voor uitverkochte zalen staan met dit sprookje. Het is en blijft zo bijzonder! De Kleine Zeemeermin gaat sprookjesrecords verbreken”, aldus producent en acteur Michael van Hoorne.

Het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titusbedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

De Kleine Zeemeermin De Musical is met ruim 170 voorstellingen te zien in bijna 120 Nederlandse theaters. Meer informatie over de voorstelling: www.VanHoorne.com/KleineZeemeermin

Lees ook: De Kleine Zeemeermin, een première van formaat!

Foto Mariska Steenbergen