Deze show was al te zien in uitverkochte zalen over de hele wereld. Het was de meest succesvolle magieshow ooit op Broadway en nu is hij te zien in Amsterdam. De 7 illusionisten in deze voorstelling tarten alle wetten van de natuur. Ze lezen je gedachten, verdwijnen als sneeuw voor de zon, voeren levensgevaarlijke wapenkunst uit en ontsnappen uit de meest onwaarschijnlijke situaties.

Al in meer dan 200 steden in 25 landen lieten de onwaarschijnlijke stunts en illusies in deze duizelingwekkende voorstelling de monden van het publiek letterlijk openvallen van verbazing. The illusionist combineert het vakmanschap van Houdini en het theatrale genie David Copperfield met de modernste technieken op het vlak van decor- en kostuumontwerp.

De performers zijn fantastisch in het uitvoeren van hun vak. Helaas is de presentatie niet overal even geweldig en soms zelfs enorm traag.

The Illusionists 12Al in meer dan 200 steden in 25 landen lieten de onwaarschijnlijke stunts en illusies in deze duizelingwekkende voorstelling de monden van het publiek letterlijk openvallen van verbazing. The illusionist combineert het vakmanschap van Houdini en het theatrale genie David Copperfield met de modernste technieken op het vlak van decor- en kostuumontwerp.

De performers zijn fantastisch in het uitvoeren van hun vak. Helaas is de presentatie niet overal even geweldig en soms zelfs enorm traag.

De show doet zeker verbazen en het publiek vraagt zich constant af wat toch het geheim is achter deze truc. Helaas zijn er weinig nieuwe trucs te zien in de show en krijgt het publiek illusies te zien die ook al regelmatig op tv te zien zijn geweest. Ook de zaalgrote van Afas live (voorheen Heineken music hall) werkt niet mee aan het succes van deze show. Meer dan de helft van de zaal zit alsnog de show te bekijken op groot scherm. Het is zeker een show met veel afwisseling en voor de gene die houden van magie, is het ook zeker een bezoekje waard. Zorg er alleen wel voor dat je 1e rang zit en redelijk vooraan!

Lees ook: The Illusionists komen naar Nederland

Video volgt later vandaag

Interviews en verslag : Patrick van den Dorpel
Video : Merijn Oerlemans
Foto’s: Marloes Romeijn