Zondag 31 maart gaat de nieuwe musical Stil in Mij van beginnend producent Giovanni Sturkenboom in première. 

Met:

Ferry Doedens, Zoï Duister, Jeroen C. Molenaar en Dieuwke Tönissen

Regie:

William Spaaij

Over Stil in Mij:

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat hun vriend van dezelfde leeftijd er niet meer is. En zo komen ook al die andere herinneringen naar boven.
Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks want wat weten ze nou helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je?

‘Stil in Mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

Speelperiode:

16 maart tot en met 25 mei – première zondag 31 maart in Hoofddorp

Over de producent:

In januari 2015 is STENT Producties opgericht door Giovanni Sturkenboom met als doel om meer ambitieuze personen de mogelijkheid te bieden om door keihard te werken het vak in te komen. Dit klinkt vrijblijvend maar er zal ten alle tijden kwalitatief hoogwaardig niveau geleverd moeten worden, om de kwaliteit te waarborgen worden er voorafgaand aan openstaande vacatures selecties gehouden om te kijken of men aan het verwachte niveau voldoet. In vergelijking met andere productiemaatschappijen gaan wij het selectieproces anders in waardoor wij ons onderscheiden in het plaatsen van talent.