Donderdag 8 november is de Musicals aan de Maas Karaokebox officieel geopend door Kees Boot, Jasper Demollin en Mike Weerts van de musical All Stars. In de karaokebox (3x3x3 meter), die in de centrale hal van het theater staat, kunnen artiesten én publiek het komend seizoen elke avond hun favoriete musicalnummers karaoken.

Tijdens de karaokesessie met Kees, Jasper en Mike kwamen er nummers als ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ uit Ciske de Rat en ‘You’re the one that I want’ uit Grease voorbij. Andere liedjes uit de speellijst van de karaokebox zijn o.a. nummers uit AllStars, Cats,Wicked,LesMiserables en Evita. Om de beleving compleet te maken worden de musical karaoke-sessies volledig opgenomen. De video wordt vervolgens direct per mail doorgestuurd naar de musicalsterren in spé. Het Luxor Theater maakt vervolgens compilaties van de beste en meest valse karaoke-sessies.

Musicals aan de Maas

Met meer dan 120 voorstellingen en 14musicals heeft Luxor komend seizoen het grootse musical aanbod van Nederland. Na de première van All Stars in oktober gaan in december 2018 ook The Addams Family en Charley de komische musical in première in Rotterdam.

Verder bestaat het musical aanbod in Luxor uit Soof de musical, Expeditie Eiland, de Sprookjessprokkelaar, CATS, Marvellous, Evita, Best of Broadway, Op hoop van zegen, De Kleine Zeemeermin en The Bridges of Madison County.

Video opening karaokebox: https://goo.gl/MXwpdp

Lees ook ons verslag van Musicals aan de Maas presentatie

Foto Salih Kilic