Na de succesvolle productie “Niemand huilt om Heksen!” is Sem Konijn voornemens in  theaterseizoen 2018/2019 een nieuwe voorstelling te maken. Hiervoor zijn wij op zoek  naar een nieuwe cast met spelers tussen de 12 en 62 jaar die bomvol energie en  enthousiasme zitten. Heb jij zin om te werken aan een oorspronkelijke voorstelling? Begeleid te worden door professionals en jouw theater skills te ontwikkelen?  Schrijf je dan NU in!

Informatie over de voorstelling:

Na de succesvoorstelling “Niemand huilt om Heksen!” afgelopen maart 2018 gaat Sem Konijn voor de nieuwe voorstelling de samenwerking aan met schrijfster Natasza Tardio (Afgesloten, Moordvrienden ).

De voorstelling zal als amateur productie spelen in maart 2019 in theater de Purmaryn. Je krijgt binnen de repetities les op gebieden zang, dans en spel en workshops van professionals. Bijzonder aan dit project is dat, samen met gedreven amateurs, een basis wordt gelegd voor een oorspronkelijke musicalproductie gebaseerd op het boek “Afgesloten” van Natasza Tardio. Met  deze basis willen we in de toekomst een professionele tourproductie te mogen brengen.

Informatie over de audities:

De audities zijn toegankelijk voor iedereen tussen de 12 en 62 jaar die:
-de Nederlandse taal spreken;
-goed Nederlands kunnen lezen én schrijven;
-elke zondag tot en met 24 maart beschikbaar is (uitgezonderd vakanties en/of feestdagen )

*Inschrijven kan tot en met zondag 18 september 2018.
*De audities zullen plaatsvinden op 22 of 23 september 2018 (1e ronde) en op 30 september  2018 (2e ronde). Inschrijven kan tot 18 september 2018 23:00.
*Na de tweede ronde zal de definitieve cast samen worden gesteld. Op zondag 30 september 2018 vindt de eerste repetitie plaats, waarna we iedere zondag van 10u tot 17u zullen repeteren  op een locatie in Purmerend.

Schrijf je in via: https://goo.gl/forms/3O0VedKVdix0YDTi1