Dit jaar speelt de cast van NME Kids on Tour de productie Once on this Island. Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud?  Kun jij zingen, dansen en acteren?  Wil jij onderdeel uitmaken van de cast? Meld je dan nu aan voor de audities!

De NME foundation is op zoek naar musicaltalenten voor haar productie Once on this Island. Met NME Kids on Tour brengt zij deze productie komend jaar op de planken en jij kunt daarin meespelen!  De audities voor Once on this Island vinden plaats op 21 april 2018. De repetitieperiode start in september 2018 en de uitvoeringen vinden plaats in juni/juli 2019. Meer informatie over de NME foundation, evenals het auditieformulier staat weergegeven op de website www.nme-foundation.nl

NME foundation

De NME foundation biedt talentvolle jongeren de kans hun droom om later in grote theaterproducties te staan werkelijkheid te maken. Dit met producties en trainingen in musical, zang, dans en spel voor talanten vanaf zes jaar oud. Jouw talent en het leren in de praktijk staan centraal.

De praktijk is het uitgangspunt voor alle opleidingsvormen binnen de NME foundation. Welke vorm je ook kiest, uiteindelijk ga je de theaterwereld in met een enorme dosis praktijkervaring. Met vooropleidingen op zaterdagen en de vakopleidingen van de Dutch Academy of Performing Arts kun jij binnen de NME foundation de volledige weg tot een professionele carrière als artiest bewandelen.