Gert Verhulst staat voor een uitdaging. De musical 14-18 overtreffen. Deze musical trok meer dan 335.000 bezoekers en moest noodgedwongen stoppen omdat de huur van het complex niet verlengd kon worden door een ander event na 14-18.

Nu heeft Verhulst een ruimte gevonden zodat een open einde mogelijk is. Dat houdt in dat de musical 40-45 zo lang kan spelen als dat er bezoekers zijn en de zaal voldoende vol zal zitten.

Eind vorig jaar kondigde Studio 100 aan dat het een nieuwe locatie gevonden had voor de spektakel-musical 40-45. Maar vandaag raakte bekend dat Studio 100 grootse plannen heeft met de site: er wordt een heus Pop-Up Theater gebouwd. Studio 100 plant niet alleen om er de spektakel-musical 40-45 te spelen, maar ook nog andere producties.

De eerste productie die aangekondigd wordt na 40-45 is de nieuwe spectaculaire tour van K3 in het voorjaar van 2019. Het productiehuis neemt ook weer de draad op van zijn populaire sprookjesmusicals. Deze producties zijn uitgegroeid tot echte publiekslievelingen en Studio 100 is dan ook heel blij om te kunnen aankondigen dat de musical Sneeuwwitje, de productie waar het allemaal mee begon, zijn revival zal kennen in het nieuwe Studio 100 Pop-up Theater.

Het nieuwe Pop-Up Theater van Studio 100 komt op een terrein vlak aan de kruising van de A12 en de N16 in Puurs. Tot in maart van vorig jaar was het gebouw nog in gebruik als magazijn van een kledingketen. Op het grasveld aan de gebouwen wordt een grote tijdelijke constructie gebouwd. Het magazijn zal gebruikt worden als foyer en ontvangstruimte. De kantoorzone zal worden ingericht als artistieke en productieruimte. Verder is er ook een overdekte parking voorzien.

Meer informatie op www. 40-45.live