Over exact 17 dagen is het zo ver! Dan maak mij weer op voor alweer de vierde theaterproductie. Na ‘SIETKSE LIVE!’, ‘WE WANT QUEEN!’ en ‘Voor alles een eerste keer’ is het nu tijd voor ‘APRIL DARBY LIVE!’. Dat te bedenken dat ik dit in 2 jaar tijd allemaal mocht produceren met enorm veel talenten om mij heen, dat is al een dankbaar gegeven!

Ondanks al dat talent om je heen, wil je toch weer presteren en vooral mensen laten genieten van een heerlijke avond uit! Hoe sneller we het concert naderen, hoe meer er gemaild – gebeld – geappt wordt want voor je het weet staat het voor de deur! Als je dan hoort hoe de stemmen samen klinken, wat voor repertoire er ten gehore gebracht gaat worden.. Dan kan het niet anders dan dat dit een heerlijk muzikaal spektakel wordt!

April Darby is een onwijs groot talent die dat al lang en breed heeft bewezen in grote shows als ‘The Bodyguard’ en ‘Pandora’. Daarom vind ik het zo interessant dat mensen haar nog persoonlijker kunnen leren kennen. In een intieme setting gaan we binnen 2 uur door het leven van April met leuke anekdotes tot ontroerende nummers en van ontroerende nummers tot aan de grote hits die men haar vaak heeft horen zingen. Het leuke is dat de line-up écht dichtbij April staat. Een paar haar beste vrienden zijn Naidjim Severina (Simba in ‘The Lion King), Kimberly Fransens (Idols) die ze al vanaf haar 14e kent en Steven Aswin die ze kent door haar collega’s uit het vak. Stuk voor stuk toptalenten die allemaal deze avond gaan knallen omdat ze één passie hebben: zingen!

Ik ben bezig met de laatste dingen regelen voor decor, achterdoek, techniek, catering, callsheets.. de artiesten gaan uiteraard hun laatste repetitietijd tegemoet en dan gaan we knallend op naar het theater! In no-time bouwen, soundcheck, doorloop, scènefoto’s maken, generale en dan is het toch echt: SHOWTIME!

Oprecht, ik kan met gezonde spanning niet wachten tot het zo ver is! Hopelijk hebben mensen zin om lekker een muzikale avond te genieten van toptalenten en komt men kijken! 16 september, 20:15 uur, Theater Aan De Slinger in Houten. De laatste kaartjes zijn via www.aprildarbylive.nl verkrijgbaar!