De zandkabouter-reünie, die afgelopen zondag plaatsvond in het Efteling Theater, was voor alle 300 aanwezige zandkabouters één groot feest! Alle kinderen die de afgelopen maanden een unieke rol als zandkabouter hadden in de sprookjes-musical Klaas Vaak waren uitgenodigd.

Zij speelden eenmalig mee in één van de 85 voorstellingen. Na afloop van de voorstelling mochten alle zandkabouters naar voren komen, om samen met Klaas Vaak nog een keer te schitteren op het podium in de musical. Bijzonder was dat de kinderen van Anky van Grunsven tijdens deze musical de rol van zandkabouter speelden. Anky zelf zat als trotse moeder in de zaal. Op zondag 9 maart vindt alweer de laatste voorstelling plaats in het Efteling Theater.

Zandkabouter-reunie1

De Efteling is op verschillende manieren in het hele land op zoek gegaan naar jongens en meisjes tussen de 6 en 11 jaar die voor 1 keer in de spotlights wilden staan. De sprookjes-musical Klaas Vaak is de 11e musical van Efteling Theaterproducties en is nog tot en met 9 maart 2014 te zien in het Efteling Theater.

Klaas Vaak-14

Verhaal van Klaas Vaak – de musical

Klaas Vaak bezorgt met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Heeft Heks er iets mee te maken? En waar komt het zwarte zand vandaan? Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen.

Lees ook:
Vajèn samen met zusje in Klaas Vaak
Wegdromen in de musical Klaas Vaak