Nog voor de eerste try-out zijn er al ruim 30.000 tickets voor de nieuwe familiemusical ‘Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest’ verkocht. De voorstelling is vanaf zaterdag 19 januari 2019 te zien met zo’n 90 shows in theaters door heel Nederland.

Op dit moment wordt in de Van Hoorne Entertainment Studio’s heel hard gewerkt door de cast en crew aan de totstandkoming van de spiksplinternieuwe show. Maar al voor de officiële start van de tour blijkt de familievoorstelling ‘Verrassingsfeest’, net als zijn voorganger ‘De Grote Plons’, ook weer een succes te worden.

“Als wereldwijd bekend merk én al vele jaren te zien bij Nickelodeon heeft Peppa Pig inmiddels vele kinderharten veroverd. Na de zeer succesvolle tour van seizoen 2016-2017 twijfelden we geen moment om weer een nieuwe show van Peppa en al haar vriendjes naar het theater te brengen. Ook deze keer wordt het weer één groot feest voor de hele familie”, aldus producent Michael van Hoorne.

Het verhaal

Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Peppa Pig Live! – Verrassingsfeest is van 19 januari tot en met 16 juni 2019 te zien in het theater. Deze vrolijke voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One.

Foto: Levin de Boer