Ooit wilde ze haar zilveren artiestenjubileum vieren met een etentje, dit is uitgegroeid tot een avondvullend programma met unieke anekdotes en prachtige liedjes uit haar rijke carrière. Marleen van der Loo staat maandagavond 3 april om 20:30u eenmalig op de planken van theater Midi in Tilburg met haar eigen concert.

Ze speelde grote rollen in o.a. de originele cast van Tanz der Vampire, Elisabeth, Ciske de Rat, Cats, Love story, Mamma Mia, Footloose en Aida. Ook werkt ze aan een soloalbum met liedjes van haar broer Stijn van der Loo.

Tijdens het door I&L Entertainment geproduceerde concert zingt Marleen bekende en onbekende nummers uit diverse voorstellingen en van haar cd. Dit gaat ze samen doen met diverse muzikanten onder leiding van pianist Gijs van Winkelhof. Tevens zal ze het podium delen met haar beste vrienden, musical-grootheden zoals Tony Neef, Jeroen Phaff, Pia Douwes, Anne Mie Gils, Goele de Raedt en Elke Buyle.

De laatste kaarten voor deze feestelijke avond zijn voor slechts €14,50 te koop via de site van het theater. De opbrengst gaat op verzoek van Marleen naar Alzheimer Nederland.

De kaarten zijn te koop via www.midi-tilburg.nl

Fotograaf: Marloes Kemps