Woensdag 14 september, beleeft Nurlaila Karim haar officiële première in de musical sensatie van 2016, ‘The Bodyguard’. De hit show speelt ook aankomend seizoen exclusief in het Beatrix Theater Utrecht. Afgelopen periode was Nurlaila al regelmatig te zien in de rol van Nicki Marron, voorheen gespeeld door Carolina Dijkhuizen. Vanaf 13 september neemt ze de rol definitief volledig over. Voor Nurlaila is het toch weer een beetje ‘thuis’ komen in het Beatrix theater in Utrecht. In 2006 stond ze meer dan een jaar met de hit musical ‘The Wiz’ in het Beatrix theater waarin ze de hoofdrol van ‘Dorothy’ vertolkte. Producent Albert Verlinde: “Bij de sterrencast van The Bodyguard voegt zich weer een zeer ervaren musicalster. Ik ben ontzettend blij dat Nurlaila, een bewezen artieste van topniveau, The Bodyguard komt versterken”.

Nurlaila zingt in haar rol als Nicki Marron, de zus van de bekende ster Rachel Marron (Romy Monteiro/April Darby), echte Whitney Houston klassiekers als ‘Run To You’, ‘Saving All My Love For You’ en ‘All At Once’. ‘Na vorig jaar ruim een jaar met m’n eigen show getoerd te hebben vind ik het waanzinnig om met de geweldige cast van The Bodyguard te gaan spelen en het stokje over te nemen van Carolina!’, aldus Nurlaila.

The Bodyguard
Na de zeer succesvolle première op 27 september 2015 kan de The Bodyguard wel de grote musicalsensatie van 2015/2016 genoemd worden. ‘Feel the heat’ en geniet van de wereldhits van Whitney Houston, zoals: ‘I Will Always Love You’ en I Wanna Dance With Somebody’, in de Engelstalige versie. Alleen te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. www.thebodyguard.nl

Verhaal The Bodyguard
Frank Farmer voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superstar Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?.

Lees ook:

250ste Bodyguard; het is een roes waarin je leeft…

The Bodyguard staat zijn mannetje

Blijf op de hoogte van al het musicalnieuws en volg ons op social media!!!

 Volg ons op Twitter en klik hier.

 Like ons op facebook en klik hier.

 Volg ons op Instagram en klik hier.

 Klik hier om onze videos te bekijken.