De grootste en leukste musicalclub van Nederland sluit dit jaar alweer haar negende seizoen af. Volgend jaar bestaat FanWork Musicals namelijk 10 jaar! Met haar 9 vestigingen in Nederland is FanWork Musicals één van de grootste musicalclubs van het land. Frank van der Steen (oprichter van FanWork Musicals) merkt dat het land bol staat van de jongens en meiden die het heerlijk vinden om te zingen, te dansen en acteren.

“Maar er zijn tegenwoordig ook veel ouders die veel waarde hechten aan culturele educatie en persoonlijke ontwikkeling van hun kinderen.” Wekelijks hebben ruim 750 jongens en meiden bij FanWork Musicals lessen op het gebied van zang, dans en acteren. Vanaf 1 juli t/m 13 juli zullen zij allemaal staan te stralen in hun plaatselijke stadsschouwburg of theater. Alle nieuwe kinderen kunnen zich vanaf nu inschrijven voor één van de proeflessen in het land. Meer info is te vinden op www.fanworkmusicals.nl

Persoonlijke ontwikkeling
Via FanWork Musicals zijn al heel wat jongens en meiden doorgeroeid naar de Talentenlocatie van FanWork, diverse voltijd-opleidingen en naar producties van bijvoorbeeld Joop van den Ende en /of Albert Verlinde. Afgelopen week werd een groot aantal kinderen aangenomen in The Sound of Music. Dit lijkt het hoogst haalbare succes voor een musicalclub als FanWork Musicals, maar eigenaar Wouter Blijleven (creatief directeur) vertelt: “Het grootste compliment dat wij al jaren krijgen is dat kinderen positief veranderen op persoonlijk niveau. Door onze musicallessen en eindshow worden kinderen zelfverzekerder, durven ze meer en worden ze minder verlegen. Als je eenmaal op dat grote podium hebt gestaan, durf je toch alles?”

Proeflessen
Bij FanWork Musicals is iedereen tussen de 6 en 21 jaar welkom. De kinderen van 6 t/m 8 jaar hebben les op woensdagmiddag en de jongens en meiden van 9 t/m 21 jaar hebben in hun eigen leeftijdsgroepen les op zaterdag. Op woensdag 11 juni, 18 juni en zaterdag 14 juni zijn er in het hele land gratis proeflessen. Jongens en meiden kunnen dan een uurtje proeven aan de musicalcursussen en zo beslissen of ze in september willen starten. FanWork Musicals is gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Ede, Haarlem, Hilversum, Tiel, Leidsche Rijn, IJsselstein en Wassenaar.

Meer informatie over FanWork Musicals is te vinden op www.fanworkmusicals.nl en 030 – 686 69 11.

Meer musicalnieuws en meteen op de hoogte? Like ons op facebook en klik hier.