Gisteren verwelkomde De Kleine Zeemeermin De Musical zijn 120.000e bezoeker in Theater aan deParade (’s-Hertogenbosch). Familie Kruijsen kreeg uit handen van de cast een cheque met een VIP- arrangement voor de première van Doornroosje De Musical (seizoen 2019-2020). De vrolijke familiemusical is de succesvolste sprookjesproductie van Van Hoorne Entertainment tot dusver.

Inmiddels brengt Van Hoorne Entertainment al tien jaar op rij succesvol sprookjes naar het theater, maar met De Kleine Zeemeermin De Musical breekt het bedrijf nu zijn eigen record! “We maken al zoveel jaar sprookjes, maar dat we deze aantallen binnenhalen, is wel heel uniek. We bouwen echt een vast en eigen publiek op. Dat is prachtig om te zien. We zijn gewoon de best lopende kinderproductie van Nederland.Dat is toch te gek!”, aldus de blije producent Michael van Hoorne.

Het verhaal

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titusbedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

De Kleine Zeemeermin De Musical is tot en met zondag 30 juni 2019 te zien in het theater. Meer informatie over de voorstelling: www.VanHoorne.com/KleineZeemeermin.

Doornroosje De Musical

In theaterseizoen 2019-2020 brengt Van Hoorne Entertainment weer een betoverende sprookjesmusical naar het theater: Doornroosje De Musical. Sita Vermeulen, die eerder de rol van de Kleine Zeemeermin, Rapunzel en Assepoester vertolkte, speelt nu de rol van Doornroosje. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien reist mee naar de feeërieke sprookjeswereld.

Lees ook: De Kleine Zeemeermin, een première van formaat!