Anne van Veen maakt deel uit van theatergroep Purper

Theatergroep Purper, dat komend seizoen bestaat uit 'oudgedienden' Frans Mulder en Erik Brey én het jonge multi-talent Diederick Ensink, is bijzonder blij met de komst van Anne van Veen. Frans Mulder: 'Zij slaat als het ware een brug vanuit het verleden naar de toekomst van Purper. We barsten weer van de ideeën en creativiteit en zien er enorm naar uit straks de zalen te gaan bestormen'. Het nieuwe programma Purper's Passie is in het seizoen 2018-2019 in de Nederlandse theaters te zien.

ANP210218040 1

Lees meer...

Michiel De Meyer en Charlotte Campion in The Last Five Years

BSO-Producties brengt 'The Last Five Years' weer naar Vlaanderen met een topcast. Deze gevoelige en intieme musical van Robert Brown zal te zien zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen op 25, 26 en 27 mei 2018. Michiel de Meyer zal in de rol van Jamie kruipen en Charlotte Campion in die van Cathy. "Het is heel spannend om een hele musical met twee te spelen, maar het wordt megaleuk," vertelt Michiel De Meyer.

Last five years

Lees meer...

Ruud van Overdijk en Abke Bruins in 'De Passie' in Flint

Na het succes van voorgaande jaren, komt in 2018 'De Passie' terug in Flint. Ruud van Overdijk en Abke Bruins zijn in dit theaterconcert te zien als Jezus en Maria. Op 27, 30 en 31 maart 2018 staat de productie in Flint.

De Passie Peter Putters

Lees meer...

Open repetitie bij Scala

Altijd in een musical willen spelen? Kom kijken bij Scala op 20 februari. Meld je aan op de website via het contactformulier. We zien je graag op dinsdag 20 februari om 20:00h. Het is bijna zover...!

dsc 4084 1 orig

Lees meer...

Tot nu, verder en nooit

Musicalliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Op 8 en 9 maart zingt De Theaterrepubliek ...tot nu, verder en nooit. Een selectie van successen uit eerdere producties, en musicalnummers uit musicals die nog op het verlanglijstje staan of nooit gespeeld gaan worden.

tot nu

Lees meer...