Prachtige examens van Isabeau en Babette

Als je tweeëneenhalf jaar bezig bent geweest met jouw masteropleiding en je moet dan ineens voor een zaal met vrienden en een examencommissie jouw afstudeervoorstelling spelen moet je beschikken over sterke zenuwen en bijna vanzelfsprekend talent.

Isabeau en Babette 5

Lees meer...

Zeeland in DeLaMar met o.a. Maike Boerdam

Tijdens het weekend ‘Zeeland in DeLaMar’ van 2 t/m 4 februari brengt het DeLaMar theater drie Zeeuwse parels naar Amsterdam. Met onder andere bekende actrices uit de musical wereld zoals Maike Boerdam.

zeeland in de lamar

Lees meer...

Audities Kleintje BMT voor nieuw sprookjesmusical Boe!F

Na het overweldigende succes van De Tovenaar van Oz, de musical waarmee Kleintje BMT in de eerste week van januari vijfmaal voor een volle zaal speelde, kondigt de jeugdgroep van Het Brabants Muziek-Theater nu haar nieuwe productie voor 2019 aan: Boe!F, een zelfgeschreven sprookjesmusical voor jong en oud. Inschrijven voor de audities is vanaf nu mogelijk.

Kleintje BMT De Tovenaar van Oz Scenefoto 3

Lees meer...

THE ADDAMS FAMILY is compleet!

TEC Entertainment maakt vandaag bekend dat de laatste familieleden van THE ADDAMS FAMILY zijn gevonden! Tony Neef, Marjolein Teepen, Martijn Vogel, Irene Kuiper en Raymond Paardekooper maken de macabere familie compleet, naast de eerder aangekondigde Pia Douwes en Johnny Kraaijkamp. De kaartverkoop voor THE ADDAMS FAMILY start a.s woensdag, 24 januari 2018, om 20.00 uur via www.theaddamsfamily.nl

tec entertainment the addams family a3 v1 promo foto

Lees meer...

Theater Terra's Kleine Zeemeermin geeft groots vermaak!

De verhalen van Hans Christiaan Andersen staan garant voor avonturen vol fantasie en magie. Theater Terra staat dan weer bekend om het vertalen van die magie in de vorm van het op bijzondere wijze brengen.

Kleine Zeemeermin Theater Terra 8

vijfsterren

Lees meer...