100.000 extra kaarten voor Tina the musical

De vraag naar kaarten voor TINA, de nieuwe internationale musical over het leven en songbook van de legendarische Tina Turner, is zo groot dat drie maanden voor de première al 100.000 extra kaarten op de markt worden gebracht. Kaarten kunnen vanaf nu worden geboekt voor voorstellingen tot 20 oktober 2018.

tina musical s

Lees meer...

Mooie solo's van Annebeth en Amanda

Bij Codarts Rotterdam kregen we gisteravond twee mooie solo's van Annebeth Moolenburgh en Amanda Payne te zien.

Annebeth en Amanda 18

Lees meer...

Renée van Wegberg in nieuwe theatershow List Shaffy & Piaf

Afgelopen woensdagavond werd zangeres en actrice Renée van Wegberg tijdens het Musical Awards Gala onderscheiden met de award voor de beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. Deze prestigieuze onderscheiding ontving zij voor haar weergaloze vertolking van Liesbeth List in de gelijknamige musical. De Graaf & Cornelissen Entertainment is dan ook trots te kunnen aankondigen volgend seizoen een theatershow rond Renée van Wegberg op de podia te brengen.

Renee van Wegberg 3

Lees meer...

Musical awards gala 2018: een avond om niet snel te vergeten

Een betere act voor de opening hadden ze niet kunnen kiezen want wat zet de toon beter dan 'The circle of life' uit The Lion King. Zij mochten de avond openen maar ook sluiten door de prachtige award die ze in ontvangst namen.

694

Lees meer...

Beste musical ‘De Grote Drie’ exclusief terug in het DeLaMar Theater

De musical Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie over Adèle Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart, die in 2017 een zegetocht maakte langs de Nederlandse theaters, zal van 10 tot en met 21 juli 2018 exclusief terugkeren in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Deze bijzondere musical van producent De Graaf & Cornelissen Entertainment werd gisteravond tijdens het Musical Awards Gala onderscheiden met de award voor de beste kleine musical.

Adele Conny Jasperina De grote Drie 6

Lees meer...