Nationaal Theaterweekend is een groot succes

De derde editie van het Nationaal Theaterweekend heeft meer dan 135.000 mensen naar het theater getrokken. Een stijging ten opzichte van de vorige twee edities met respectievelijk 100.000 en 125.000 bezoekers. De afgelopen dagen waren in ruim 70 theaters door het hele land meer dan 100 voorstellingen geheel uitverkocht!

theaterweekend

Lees meer...

Kleurrijk concert van Charlotte Dommerhausen

Het theatrale concert van Charlotte Dommerhausen zat qua muzikaliteit en kleur mooi in elkaar.

Charlotte 34

Lees meer...

Repetities Doornroosje gestart

Deze ochtend gingen in Wilrijk de repetities van Doornroosje van start. Met een hele hoop donuts achter de kiezen en een uitgebreide studie van het spinnewiel begon de cast aan de eerste lezing van het script.

Doornroosje

Lees meer...

Prijswinnaars Theater van het Jaar bekend

Schouwburg Amphion (Doetinchem) en Westlandtheater De Naald (Naaldwijk) zijn vandaag uitgeroepen tot Theater van het Jaar 2017, respectievelijk in de categorieën Grote theaters (450+ stoelen) en Kleine theaters (<450 stoelen). Tijdens de jaarlijkse Theaterbeurs van de Vereniging Vrije Theater Producenten maakte Fred Boot, vice-voorzitter van de VVTP, bekend dat deze twee theaters zichzelf een jaar lang Theater van het Jaar mogen noemen. Beide theaters wonnen de prijs afgelopen jaar ook. Dat is nog niet eerder gebeurd.

theaterjaarplrijs

Lees meer...

Musicalgroep Colours Apeldoorn brengt "Er was eens…"

Musicalgroep Colours uit Apeldoorn speelt 16 en 17 maart het eigentijdse sprookje "Er was eens...". Voor het eerst speelt Colours een zelfgeschreven musical met muziek uit bekende musicals en popnummer. Musicalgroep Colours gaat voor een origineel sprookje, die het publiek tot de verbeelding doet spreken.

MusicalgroepColours photo

Lees meer...