Drie intrigerende solo's van Bram, Kas en Liesanne

Bram Ven, Kas Dekker en Liesanne van Dongen speelden gisteravond in Het Klassetheater hun voorstelling onder de noemer "Work in Progress". Zij spelen allemaal ook in de musical My Fair Lady 6 dagen in de week door het hele land. De voorbereiding van deze voorstelling deden ze er maar even naast. Een grote opgave die ze alle drie goed volbracht hebben.

Bram Kas en Liesanne 150

Lees meer...

Pia Douwes speelt transgender in solovoorstelling

Actrice Pia Douwes gaat in mei in Wenen een solovoorstelling spelen over een transgender die op het punt staat een operatie te ondergaan en een vrouw te worden. Ein Wenig Farbe (een beetje kleur, red.) is geschreven door de Belgische scenarist Rory Six, met wie Douwes eerder een solovoorstelling maakte over een vrouw die aan kanker leed.

Pia cd 2

 

Lees meer...

Ciske de Rat in Harlingen

De mensen achter de musical “De betovering van Belle en het beest”, dat in juni en juli 2017 vijf keer een volle zaal trok in stadsschouwburg Trebol in Harlingen, komen begin 2019 met een geheel nieuwe grote productie voor Harlingen en omstreken.

27785638 10215917692043845 934769774 o

Lees meer...

Ruben van Keer deelt podium met Hans-Peter Janssens

Nadat eerder 'Roodkapje' Lauren De Ruyck al werd toegevoegd aan de gelauwerde cast van 'The Best of Musicals', krijgt dit ultieme musicalspektakel met Mozart-revelatie Ruben van Keer nog een stevige injectie jong talent toegediend.

Mozart presentatie 12

Lees meer...

Elisabeth in Concert dit jaar op Paleis Soestdijk

Elisabeth in Concert

Lees meer...