Auditieoproep Woezel & Pip Van Hoorne Entertainment

Voor theaterseizoen 2018-2019 is Van Hoorne Entertainment op zoek naar poppenspelers (m).

Woezel Pip

Lees meer...

Julia - Nederlandse musical speelfilm

Wat nou als het leven een musical was? Op die vraag zoekt meester Koen in de nieuwe Nederlandse speelfilm Julia, een antwoord. Tijdens zijn zoektocht valt hij als een blok voor Julia, zijn nieuw buurvrouw. Koen is ten einde raad maar gelukkig staan zijn vrienden en kinderen uit de klas hem bij! Een film vol humor, romantiek, heerlijke muziek en voor jong en oud!

Julia De Speelfim website

Lees meer...

Karthago brengt Broadway-hit "In The Heights"

Voor het vijfjarige bestaan van Karthago mag het allemaal wat grootster aangepakt worden, na de intiemere voorstellingen als Spring Awakening en Next To Normal. Dus brengt Karthago de musical " The Heights".

ITH 2

Lees meer...

SummerNight at the Musicals met Pia Douwes

Van Cats tot Cabaret: de mooiste musicals komen deze zomeravond samen op één podium. Het Noord Nederlands Orkest presenteert een wervelende tocht langs de mooiste musicals. Een bijzondere keuze aan nummers van sterke vrouwen en mannen met een groot hart. Aan kop van het orkest hoort u musicalsterren Pia Douwes en Ruben Plantinga. Het concert vindt plaats op zaterdag 25 augustus 2018 van 20:00 tot 22:20.

04 pia douwes simone leonhartsberger 1 1280x608

Lees meer...

Musical 'Magdalena' vertelt verhaal Ierse 'Magdalene Laundries'

Na het succes van hun eerste productie ‘The Wave’ in 2016, presenteert het jonge productiehuis The Singing Factory met ‘Magdalena’ in maart 2018 opnieuw een niet-alledaagse musicalproductie.

magdalena 1400x787

Lees meer...