"Iedereen is een showpony"

De nieuwe revue van Alex Klaasen is veelbelovend. Vanaf het eerste moment was het duidelijk: zelfspot en humor mist het stuk zeker niet. De cast van voorstelling bestaat naast Alex Klaasen uit onder andere Freek Bartels, Jip Smit en Daniël Cornelissen.

Showponies perspresentatie 25

Lees meer...

Villa Thalia verwelkomt Prinsen en Prinsessen

Op de plek waar doorgaans gerenommeerde DJ’s met hun stampende beats de hoofdrol spelen, komen in de voorjaarsvakantie wereldberoemde sprookjesfiguren zoals Sneeuwwitje, Assepoester en Roodkapje voor de eerste keer bij elkaar. Met 'Sprookjes in Thalia' presenteert de bekende uitgaansclub aan de Kruiskade in Rotterdam op zondag 25 februari de eerste editie van een groots en muzikaal familiespektakel dat afgesloten wordt met 'het grootste SprookjesBal van Rotterdam'.

MAINFLYER by REMOMEDIA NL

Lees meer...

BO!NK Theater geeft podium aan voorstelling over de kracht van loslaten

"Zusjelief" is de muziektheatervoorstelling van BO!NK Theater over de kracht van het loslaten. Deze voorstelling speelt op 12, 18, 19 en 20 mei in ZIMIHC Theater Zuilen te Utrecht en bestaat uit acht castleden die vanuit ieders perspectief het verhaal vertellen van "Zusjelief". Zij vertellen dit geïnspireerd op het boek 'De tweede dochter' van Jodie Picoult, waarvan ook de filmbewerking 'My Sister's Keeper' op is gebaseerd. Deze productie brengt nu een creatieve invulling met een toneelbewerking.

Afbeelding1

Lees meer...

Ladies of Soul verrassen Kimberly Maasdamme

Tijdens de halve finale van The voice of Holland verrasten Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer kandidaat Kimberly Maasdamme met een persoonlijke videoboodschap. In deze boodschap vroegen de Ladies of Soul of Kimberly 23 en 24 maart samen met hen in de Ziggo Dome wil staan als special guest tijdens de vijfjarige jubileumconcerten.

Kimberly 2

Lees meer...

Shifting Daylight: Een muzikale brug tussen de blokkerende hokjes

16 jaar, samen om een microfoon heen op het podium in een middelbare school. Onafhankelijk van het soort zaal, als René de ogen sluit op het toneel is dit het moment waar hij naar terug gaat. Het begin, de basis. Het samen muziek maken, gewoon om hier samen van te kunnen genieten. Creëren om het creëren. Dat is ook de basis bij 'Shifting Daylight'. Bram Bol en René van Kooten, twee vrienden die samen al jaren muziek schrijven zijn samen met multi-instrumentalist Ingmar Spaaij precies compleet. Bram is in de voetsporen van zijn vader getreden als producer, René is aangemoedigd door de vader van Bram om op het podium te gaan staan, met veel succes. Een vriendschap voor elkaar en voor muziek met prachtige sfeervolle nummers als resultaat. Die nu terecht in de reprise weer te horen zijn in het programma 'Something so Real'.

Shifting Daylight 2018 10

Lees meer...