Van kul tot cult 2017

De tweedejaars Muziektheaterstudenten van het Rotterdamse Codarts verrasten ons met de indrukwekkende compilatievoorstelling Van kul tot cult. Hierin zagen we voornamelijk zang en spel en een enkele balletdans in wat leek een georganiseerde chaos. In een voorstelling als deze kan je van alles verwachten en dat was ook zo. Van grappige scenes tot diepserieus, tot hartverscheurend, tot bizar.

Van kul tot cult 2017 23

Lees meer...

Annemarie en Jessin sluiten in stijl af

De afgelopen week zagen we al zes klasgenoten afstuderen aan de Fontys Hogeschool Muziektheater en gisteravond was het de beurt aan Annemarie Lauretta en Jessin Oulad El Hadj. Het leuke aan deze afstudeervoorstellingen is o.a. de grote diversiteit. Sommigen studenten laten ineens een hele andere kant van zichzelf zien, terwijl anderen dichter bij zichzelf blijven.

Annemarie en Jessin 18

Lees meer...

Op zoek naar deelnemers NK loopband lopen

Het Luxor Theater en KemnaSenf organiseren op 10 juni 2017 het NK Loopband Lopen in Rotterdam! Er wordt gezocht naar deelnemers in verschillende conditiecategorieën. Niet fit? Geen probleem! Deelnemers met een zeer slechte conditie en bierbuik zijn meer dan welkom. Met een moorkop en blik Schultenbräu in de hand lopen deelnemers 10 minuten zo ver mogelijk onder toeziend oog van de cast van De Marathon. De winnaars in de verschillende categorieën winnen een uitgebreid Marathon arrangement. De Marathon is nog in Luxor te zien van 6 juni t/m 9 juli 2017.

De Marathon premiere 27 kl

Lees meer...

Theatergroep Purple – 3 Musketiers

Na het grote succes van musicals als Petticoat, Legally Blonde en Copacabana kruisen de leden van Theatergroep Purple nu de degens in de Stage Entertainment-musical ‘3 Musketiers’. Met de stijlvolle interpretatie van regisseur Debby Dubbeld, belooft deze productie zeer uniek te worden.

NW A4 musketier kopie

Lees meer...

Amsterdam Musical speelt Legally Blonde

Amsterdam Musical, winnaar van vier Amateur Musical Awards – beste vrouwelijke hoofd- en bijrol en twee keer voor beste choreografie – brengt dit jaar de zuurstokroze musical Legally Blonde op de planken.

LB orkest 2klein

Lees meer...