De hoofdrolspelers van She Loves Me zijn bekend

Naast Freek Bartels, Dennis Willekens en Jip Bartels zijn Christanne de Bruijn, Joey Schalker, Desi van Doeveren en Danny Houtkooper toegevoegd aan de cast van She Loves Me.

29314265 10156146182327356 8906015447359422464 o

Lees meer...

Willemijn Maandag speelt geslaagde première als Eliza Doolittle

Willemijn Maandag is de understudy van Esmée Dekker en mocht gisteravond voor het eerst op als Eliza Doolittle. Geen sinecure als je weet dat Esmée een musical award nominatie kreeg voor deze rol.

My Fair Lady Willemijn 13

Lees meer...

'Message in a bottle' door vierdejaars Frank Sanders Akademie

Roxanne, wie ken die hit niet van The Police met onder andere Sting? De tijdloze muziek van The Police en Sting stond centraal in de voorstelling van de vierdejaars studenten van de Frank Sanders Akademie. De voorstelling heeft de naam “Message in a bottle” meegekregen.

Message in a bottle 20

Lees meer...

The Producers van Stichting BOV is ‘’LEKKER LEUK!’’

De Producers vertelt het verhaal van de aan lagerwal geraakte Broadway producer Max Bialystock die probeert te overleven door cheques te cashen van oude bejaarde dametjes in ruil voor ‘verleende diensten’. Zijn nieuwste musical Funny Boy, een muzikale versie van Hamlet, is echter zo’n flop dat de show al op ‘opening night’ van de planken wordt gehaald. Samen met zijn sullige boekhouder Leo Bloom komt Max erachter dat deze enorme flop wel het nodige geld heeft opgeleverd.

Producers slider

Lees meer...

Musicalacteurs geven workshops bij Het KLEIN Toneel

Het KLEIN Toneel biedt in de omgeving Dordrecht al jaren diverse trainingen en producties aan voor haar amateurspelers, dit voorjaar wordt het aanbod aangevuld met twee bijzondere workshops. De komende maanden zullen twee workshops gegeven worden door professionele acteurs. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je nog nooit bij Het KLEIN Toneel gespeeld hebt. Jonathan Demoor speelde de hoofdrol in ‘Soldaat van Oranje’ en o.a. in GTST en de musical ‘Next to Normal’. Joost Claes stond naast ‘Soldaat van Oranje’ in o.a. ‘Hij gelooft in mij’ en is de stem van diverse reclames en tekenfilmseries.

Liesbeth List de Musical perspresentatie 27

Lees meer...