Musicalsites Cast 'Er was eens... Het sprookjesconcert' https://t.co/WHwCKqwarp https://t.co/Xq5mCyTrma
mariapetersfan RT @Musicalsites: Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/HzuE5gRtCU
Musicalsites Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/HzuE5gRtCU
Musicalsites Theaterprogramma Marcella Wisbrun met muziek Antonio Carlos Jobim. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKqhttps://t.co/NkzBQEeTj2
mariapetersfan RT @Musicalsites: Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
Musicalsites Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
Musicalsites Musical Sunset Boulevard wordt verfilmd. Lees meer op https://t.co/z7lSeHfnlQ https://t.co/jARgqAf0UO
Musicalsites Stef Pits speelt ‘Leeuw’. Lees meer over deze verrassende voorstelling op https://t.co/w81QGrUQi5 @stefpitshttps://t.co/BJm8vdtBqs

Jekyll & Hyde are back again

De musical-thriller Jekyll & Hyde is terug, 20 jaar na het Europese debuut bij het Koninklijk Ballet van Vlaanderen, met een cast om “u” tegen te zeggen. Naast bekende (musical)artiesten als Koen Crucke, An Lauwereins en Deborah De Ridder, pakt MinTh uit met een cast van jonge Vlaamse talenten zoals Ildiko van Dyck, Roel Lauwens en Glenn Desmedt. De internationaal gelauwerde Hans Peter Janssens neemt opnieuw de rol van Jekyll op, 20 jaar na zijn optreden in het Fakkeltheater.

Jekyll and hyde kl

Lees meer...

Cast 'Er was eens... Het sprookjesconcert'

Deep Bridge heeft de cast bekend gemaakt van de hilarische véél-in-één sprookjesmusical ‘Er was eens... Het sprookjesconcert’. De vier prinsessen Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester worden neergezet door Charlotte Leysen, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden. Walter Baele wordt koning, Liv Van Aelst koningin. En Thomas Van Goethem is de prins. Nordin de Moor, die vorige jaar nog een fantastische Charlie Chaplin neerzetten wordt de stiefbroer van Assepoester. Charlotte Campion is de stiefzus. Laurenz Hoorelbeke en Jasmine Jaspers vervolledigen als de doldwaze Titus en Fien de uitgebreide cast van dit maffe topspektakel dat op 31 maart in de Lotto Arena te zien zal zijn.

Er was eens logo 400px

Lees meer...

Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen

Met de nieuwe producties On Your Feet! en Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gaat Stage Entertainment Nederland een nieuw theaterseizoen tegemoet. Daarnaast wordt de ‘Koning der Musicals’ Disney’s The Lion King verlengd tot augustus 2018. Aankomend weekend wordt het nieuwe culturele seizoen geopend met alweer de 40e editie van de Uitmarkt in Amsterdam, dit jaar op een nieuwe locatie namelijk het Oosterdok. Op zondagavond mogen de musicals van Stage Entertainment natuurlijk niet ontbreken op het hoofdpodium tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-Long van AVROTROS, welke live wordt uitgezonden om 21.15 uur op NPO 1.

The Lion King premiere 31

Lees meer...

Jo Hens speelt de rol van Boze Wolf in 'Roodkapje, de sprookjesmusical'!

Jo Hens mag de komende maanden letterlijk het beest in zich loslaten! De Antwerpse acteur, zanger en presentator die volgende week (29 augustus) zijn 29ste verjaardag viert, heeft de felbegeerde rol van Boze Wolf te pakken in de gloednieuwe sprookjesmusical 'Roodkapje'.

18d94459 41df 42db 8419 b143d2374192

Lees meer...

Theaterprogramma Marcella Wisbrun met muziek Antonio Carlos Jobim

De Nederlands Braziliaanse theatermaker Marcella Wisbrun werkt samen met tekstschrijver Jan Boerstoel, die eerder liedteksten schreef voor o.a. Jenny Arean en Karin Bloemen, aan Nederlandse vertalingen van nummers van het Braziliaanse Bossanova-kopstuk Antonio Carlos Jobim.

Busreis door Brazilie 23

Lees meer...