Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

En dan ineens is het er…

Ok. Ik begin mijn verhaal even met een zucht. Een zucht van verlichting. Want mensenlief, wat is het toch altijd weer een race tegen de klok om er voorstelling uit te gooien.

theun

Lees meer...

3e column van Ger Savelkoul

Lieve mensen, what a ride! Dat ik dit op mijn respectabele leeftijd nog mocht meemaken: rocken op het podium in Paradiso! Persoonlijke helden als Prince, Jason Mraz en Robbie Williams gingen voor en Ger Savelkoul zet zijn naam nederig en schuchter onderaan hetzelfde lijstje. Ok ok, ik zong maar wat op de achtergrond in een donker hoekje, maar toch ... mag ik even! Als er iemand zich nog af zou vragen wat die jongen in vredesnaam bij “We Will Rock You” te zoeken heeft: that’s it right there! Dit was zonder enige twijfel de meest strakke, spetterende en oorstrelende perspresentatie ooit en ik hoop dat jullie dat ook vonden.

 

Copyright Ger Savelkoul

Lees meer...

Delamar is geopend

Wat had ik vanmorgen toch een kippenvel . Dit keer niet vanwege het weer (alhoewel het best fris was buiten), maar vanwege het feit dat met het doorknippen van het rode lint Het Nieuwe DeLaMar Theater werd geopend. Met de hele cast stonden we buiten bij de Artiesteningang. Onder luid gejuich knipten Stanley en Jon het lint door en konden we voor het eerst naar binnen.

robin van den akker

 

Lees meer...

De allerlaatste!

En daar is hij dan, die laatste week voor de laatste show. Wat is de tijd ineens hard gegaan. Je bent al bezig met dingen inpakken.

foto-1

Lees meer...

Mee naar Amerika met Milène van der Smissen, onze nieuwe columniste

Musicalsites komt veel studenten tegen bij de diverse MBO en HBO opleidingen en op een dag kwamen we Milène van der Smissen tegen bij Codarts. Na een aantal hele leuke gesprekken en meerdere ontmoetingen kwamen we op het idee van een column, zoals meerdere studenten die in het theater aan de slag gaan, schrijven. Hiermee willen wij een kijkje achter de schermen geven door de ogen van jonge professionals.

milene

Lees meer...

Countdown is begonnen! De column van Britt Lenting

Er waren dagen dat ik niet kon wachten om naar huis te gaan, maar nu dat het einde in zicht is, wil ik stiekem nog wel wat langer blijven...Op dit moment spelen we de 6 na laatste show, terwijl ‘No one but you’ door de intercom klinkt word ik een beetje emotioneel...

IMG 4379

Lees meer...

Column van Robin

Hallo allemaal!

Na heerlijk 2 maanden vrij te hebben gehad en lekker gegeten te hebben (sorry, sportschool), ga ik aankomende dinsdag weer aan het werk. La Cage aux Folles, oftewel hoe leer ik op hakken lopen en hoe voelt het om in jurken op het toneel te staan. Genoeg uitdagingen voor komend theaterseizoen, dus.

Lees meer...

Backstage met Laura de Boer

Kijk, ik heb het mooiste vak ter wereld, maar zoals iedere andere gezond werkend mens heb zelfs ik wel eens een keertje stiekem geen zin om naar mijn werk te gaan. Als ik overdag lekker heb gesport, met de hond heb gelopen, opgeruimd en gekookt heb en ik zit om vijf uur aan de maaltijd (helaas vaak alleen manlief komt vaak pas later thuis), denk ik soms wel eens, 'ik blijf zitten op de bank'.

foto-1

Lees meer...

De column van Lisse Knaapen. What would Alice do?

Lisse Knaapen speelt de hoofdrol van Sky Nieuwman in de musical Sky. Zij schreef speciaal voor ons een column.

'Alice could not help her lips curling up into a smile as she began: "Do you know, I always thought Unicorns were fabulous monsters, too! I never saw one alive before!"
"Well, now that we have seen each other," said the Unicorn, "if you'll believe in me, I'll believe in you. Is that a bargain?"

Perspresentatie Sky 1295

Lees meer...

SKY

Hallo allemaal!
MAMMA MIA! loopt bijna ten einde en ik kan terugkijken op een bijzonder leuk jaar. We hebben echt zoveel lol gehad. Onderling, maar ook op het toneel. Dan is het natuurlijk helemaal tof, dat je in het staartje van de tour ook nog first cast mag worden. Opa John geniet nu van een welverdiende vakantie, want volgende week moet hij al repeteren voor We Will Rock You.

Lees meer...

Column Ger Savelkoul

Hi there! Voor wie me nog niet kent: ik ben Ger Savelkoul, pleased to meet you. Bedankt, musicalsites.nl, voor jullie uitnodiging op regelmatige basis een online column te vullen. Jullie en alle bezoekers van de site vallen behoorlijk met het neusje in de boter, want ik zit midden in de repetities van We Will Rock You! En jullie zijn vast nieuwsgierig wat er dan wel niet allemaal te rocken valt.

 foto Roy Beusker

Lees meer...