Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

The Dutch Maffia

The Dutch Maffia. Zo noemen ze ons hier. Omdat het hier in Duitsland sterft van de kaaskoppen. Waarom? Tja, nieuwe politieke en culturele zeden in eigen land, waardoor er eigenlijk geen droog brood meer te verdienen valt en de Duitsers staan ons aan de grens te lokken met blokjes kaas, maatjes-haring en open armen.
Marcel Jonker

Lees meer...

Over de schouders van de stagemanager

Het is maandagochtend en de wind giert om het huis. Het stormt flink en er wordt geadviseerd binnen te blijven. Geen probleem, denk ik, want ik geniet nog even na van de prachtige première van Sonneveld die ik gistermiddag in de stadsschouwburg van Utrecht heb beleeft.
Steve de groot

Lees meer...

Onze columniste Laura in aflevering van 'Het Klokhuis'

Voor de afstudeerrichting programmamaken heeft Eline de Ruig een aflevering voor het Klokhuis gemaakt over Laura, kleedster bij de musical Sister Act en onze columniste. Waar komen de kledingstukken vandaan? En wat als er iets kapot gaat?
laura de boer column

Lees meer...

Column Oedo Kuipers

Hallo iedereen,

Mijn naam is Oedo Kuipers. Ik ben door Musicalsites.nl gevraagd een column te schrijven over mijn belevenissen in het musicalvak. Dat lijkt mij leuk, nog nooit gedaan, dus we gaan het maar proberen! Want je moet toch af en toe nieuwe dingen in je leven uitproberen, maar daar komen we later nog op terug.
Oedo

Lees meer...

Repetitieperiode ‘De Jantjes’ – Column 2

Maarten Redeker (23) studeert op dit moment in z'n laatste jaar van de Muziektheater academie van conservatorium Codarts Rotterdam, speelde vorige zomer Simon in de door Daniël Cohen geregisseerde versie van Jesus Christ Superstar, staat dit seizoen in 'de Jantjes' als Kees en understudy Dolle Dries en Blauwe Toon van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment, zingt in de fantastische vocal group the Jukebox Boys en is zangdocent. Dit seizoen schrijft hij voor Musicalsites maandelijks een column.
737187 567754353292234 1016712156 o

Lees meer...

Correctie slip aan de wilgen.

Ken je dat ? Je komt een oud klasgenootje tegen en je schrikt je te pletter!
"Jeetje!!! Wat is die OUD geworden!!!!"
Uitgezakt!! What happened? Want wees nou eerlijk. Ik ben jong, vitaal! Sterker nog, ik ga Nederland laten zien dat 40 het nieuwe 20 is!!
Vol goede moed verkondig ik aan de wereld dat ik een eigen productie ga doen! Ik neem prachtige danseressen aan. Met prachtige lijven!

nurlailakarim

Lees meer...

Column Milène van der Smissen

"And the stars of tonight's show: Benjamin Alicea, Kayleigh leMay, Damian Barray and Millie van der Smissen" Met een dikke vette smile op mijn gezicht, zwaai ik naar het publiek. Het gordijn schuift dicht..3,2,1. Weg smile, weg bavel, weg boobs naar voren. Allrightie, dat was nummer één van vanavond. Nog één te gaan.

milene

Lees meer...

Over Seas. De column van Britt Lenting

Nog 1 nachtje slapen en dan vliegen we naar London! Iets eerder dan gepland in verband met de verwachtte Orkaan Erica die op dit moment onderweg is en waarschijnlijk ook het zuiden van Florida zal bereiken.. Dus wegwezen!!!

low 1429646065 sbwr an 4272

Lees meer...

'Hotel barst uit zijn voegen'. De nieuwe column van Theun Plantinga

Deze week wordt ernstig duidelijk dat het Hotel uit zijn voegen barst. De kleding en rekwisieten zijn niet om aan te slepen, de muziek met ons zang gaat de goede kant op, het decor is bijna klaar en ons repetitielokaal is te klein aan het worden.

theun

Lees meer...

Column: Esther van Boxtel in Musicals Gone Mad 2017

Na een flinke periode van de ene na de andere productie doen, kwam na de tour van A Chorus Line dan wat vrije tijd in zicht. Beetje vreemd (je zit immers al zo lang in een bepaald ritme), maar wel lekker. Hoe intens ik ook heb genoten van het spelen van Cassie en Sheila, het lijf wilde even wat rust. Of in mijn geval: Overdag technieklessen doen en 's avonds onderuit gezakt op de bank hangen met twee katten op schoot... en chips... en chocola ;-)

Esther repetitiesMGM 01

Lees meer...

Column: Mathijs over de repettities

Hierbij een kleine blik in het leven van Mathijs….
Het is vandaag 2 Maart, precies een maand geleden was de eerste repetitie dag van de nieuwe musical Mary Poppins!!
2 Februari om 10 uur ‘s ochtends stond ik klaar in Focus(studio’s waar we repeteren).

foto Peggy de Haan

Klaar om te beginnen aan een, zoals nu blijkt, een zeer zware repetitie periode!

Lees meer...