PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Mozart de musical, groot, groter, grootst. Lees mer over deze schitterende musical op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.c…
mariapetersfan RT @Musicalsites: Wendy van Dijk verrast cast On Your Feet! met eerste exemplaar castalbum. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @VajenB @n
Musicalsites Mozart de musical, groot, groter, grootst. Lees mer over deze schitterende musical op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/K1ka2dqlYt
Musicalsites Van der Loo zingt Van der Loo: een prachtig kerstcadeau! Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/h677hkWK8t
Musicalsites Wendy van Dijk verrast cast On Your Feet! met eerste exemplaar castalbum. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKqhttps://t.co/6740Ejyuzn
Musicalsites Pauze na een geweldige eerste akte. https://t.co/qc88J58lZx
Musicalsites Premiere Mozart. Later meer https://t.co/xvBttNa1O2
ashantilavooij RT @Musicalsites: Zoals het u lijkt van de tweedejaars FSA. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/U0DH4WfOvy
Musicalsites Zoals het u lijkt van de tweedejaars FSA. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/U0DH4WfOvy

Keihard repeteren bij West Side Story

Twee weken keihard repeteren. Twee weken hele dagen werken met 32 castleden. Twee weken intensief begeleid worden door het creatieve team. Dit is wat ik heb gedaan de afgelopen twee weken. De afgelopen weken vond namelijk de Summer Academy plaats van West Side Story.
Bastiaan en Floor

Lees meer...

Column Jody Bhe vanuit Zweden

Een musical in een compleet andere taal leren die je niet kent of spreekt? 'Tuurlijk!', dacht ik. Ik ken de musical binnenste buiten na het 300 keer gespeeld te hebben in Nederland. Toch?!

Lees meer...

4e week Jesus Christ Superstar

De 4e week Jesus Christ Superstar is ingegaan en het stuk begint nu echt vorm te krijgen. Er zijn al prachtige dingen ontstaan die mensen die het 'traditionele' stuk goed kennen zullen verrassen. Op een positieve manier wel te verstaan.
Foto Column 3

Lees meer...

'Opening Night' 15 oktober 2013

Vanavond is het zover! In de prachtige Leidse Schouwburg zal de première plaatsvinden van De Man Die Het Wist van Het Thriller Theater. Na 5 weken repeteren, 1 week monteren en 3 weken try-outs maken we ons op voor de avond waar we naartoe hebben geleefd. En we hebben er zin in!

Lees meer...

Na de premiére van Flashdance door Javan Hoen.

De première was een hoogtepunt! In een bomvol theater in Tilburg gingen wij laten zien waar we de voorgaande maand voor gebikkeld hebben.

Lees meer...

Mafkees

Geen idee hoe het komt, maar om de één of andere reden bestaat mijn carrière (op een uitzondering daargelaten) uit een bonte stoet van schurken, gekken, proleten, randfiguren en ander gespuis.
Marcel Jonker als Buquet

Lees meer...

Einde Zustermaatschappij

En daar is hij dan in zicht.. onze aller allerlaatste Sister act!
laura de boer column

Lees meer...

Ik zit bij de revue, De column van Terence van der Loo

Nu alweer een aantal weken geleden stond ik daar, net afgestudeerd, op repetitiedag 1 van 'Moeder, Ik Wil Bij De Revue'. Aan de rand van een groot avontuur, een enorme sprong in het diepe. Want het is niet niks, als je net van school komt en je mag meteen beginnen met een hoofdrol in een productie naast Simone Kleinsma en Jon van Eerd en als tegenspeelster Christanne de Bruijn. Niet de minste namen in de theaterwereld!
terence-van-der-loo--bob-somers

Lees meer...

Met muziek/theater de wereld rond

Ben ik weer. Een goede vriend van me zegt altijd dat het zijn droom is om met muziek de wereld rond te gaan. Ik dacht altijd, ja ga maar lekker doen joh, maar niet voor mij.
Oedo

Lees meer...

Column Marlon Henry

Marlon Henry speelt momenteel in Sister Act Duitsland en heeft voor Musicalsites een column geschreven. 

Marlon

Lees meer...

Het leven van een Rozette gaat niet over rozen.

Een uitspraak die klinkt als een klok en klopt als een bus!!Twee weken geleden kregen Ivo Chundro en ik de uitdaging in onze schoot geworpen om een show in 10 dagen uit onze hoofd te leren. De eerste run werd geweldig gespeeld en gezongen door Wesley de Ridder en Ruben Kuppens en nu was de beurt aan ons.

 rozettes

Lees meer...