PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Mozart de musical, groot, groter, grootst. Lees mer over deze schitterende musical op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.c…
mariapetersfan RT @Musicalsites: Wendy van Dijk verrast cast On Your Feet! met eerste exemplaar castalbum. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @VajenB @n
Musicalsites Mozart de musical, groot, groter, grootst. Lees mer over deze schitterende musical op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/K1ka2dqlYt
Musicalsites Van der Loo zingt Van der Loo: een prachtig kerstcadeau! Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/h677hkWK8t
Musicalsites Wendy van Dijk verrast cast On Your Feet! met eerste exemplaar castalbum. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKqhttps://t.co/6740Ejyuzn
Musicalsites Pauze na een geweldige eerste akte. https://t.co/qc88J58lZx
Musicalsites Premiere Mozart. Later meer https://t.co/xvBttNa1O2
ashantilavooij RT @Musicalsites: Zoals het u lijkt van de tweedejaars FSA. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/U0DH4WfOvy
Musicalsites Zoals het u lijkt van de tweedejaars FSA. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/U0DH4WfOvy

In gesprek met 'Li-Tong Hsu' in China

Li-Tong Hsu speelt een van de hoofdrollen in de Chinese musical Jekyll & Hyde en wij spraken met haar na een show.

In Nederland speelde Li-Tong de rol van Mimi in het met de Musical Awards bekroonde RENT van het M-Lab. Verder was zij ook te zien als Gigi en understudy Kim en Ellen in Miss Saigon. Op TV heeft ze verscheidene gastrollen gespeeld in de series Bureau Raampoort, Jeuk en Van God Los. In Engeland was ze te zien in musicals als Here Lies Love, The King & I en The Frogs. Daarnaast speelde ze de rol van Nicola in Kinky Boots in het Zweedse Malmö Opera, waar ze ook al eerder de hoofdrol van Kim in Miss Saigon vertolkte.

12 Lucy meets Jekyll

Lees meer...

Robbert van den Bergh maakt regiedebuut; Een voor allen…

Robbert van den Bergh (momenteel te zien in de Marathon de musical) heeft nieuws. Nieuwsgierig als wij zijn reisden wij af naar Groningen om eens polshoogte te nemen. Wij spraken met hem en hij vertelde ons dat hij een nieuwe stap binnen zijn theaterloopbaan gaat nemen; hij gaat zijn regiedebuut maken.

cast

Lees meer...

In gesprek met Arnoud Breitbarth.....

Arnoud Breitbarth is een naam die je moet onthouden. Waarom? Omdat hij met nieuwe musicals bezig is. Het is jammer dat deze Nederlander tot nu toe alleen in Engeland actief is – daar zijn twee van zijn stukken geproduceerd. Weer een bewijs dat Nederland uit elkaar knalt van musicaltalent en dat dit talent ook in het buitenland te zien en te horen is.

unspecified

Lees meer...

Een kijkje bij "De Kabouter" van Theater Terra

Theater Terra maakt al geruime tijd musicals waarbij gebruik wordt gemaakt van poppen. Dit vereist andere vaardigheden dan bij een normale musical. Daarnaast zijn de verhalen, liedjes en decor afgestemd op jong publiek, geen eenvoudige opgave. Musicalsites sprak met twee acteurs uit de musical “De Kabouter”, Marije Konings en Wesley de Ridder.

Schermafbeelding 2016 10 16 om 19.59.35

Lees meer...

Jesus Christ Superstar verlengt de NL tour!

Hoe deze man het doet vragen wij ons iedere keer weer af, maar als Ted Neeley een ruimte in loopt komt er ook echt iemand binnen. Al ruim 40 jaar de vertolker van de rol der rollen; Jezus Christus. Eerst natuurlijk in de film 'Jesus Christ Superstar' en daarna in de gelijknamige musical. Vorig jaar mochten wij in Nederland kennis maken met deze buitenlandse productie maar ze komen terug! Waren ze de vorige keer nog vast geprikt in het World Forum in Den Haag, dit keer gaat de gehele show op tour langs een aantal grote steden in Nederland.

ted neeley 2 resize

Lees meer...

Laatste show voor Bodyguard Robbert van den Bergh

Zaterdagmiddag eind juni. De zaal van het Beatrixtheater is net leeg gelopen na een wederom waanzinnige show van The Bodyguard. De superster Rachel Marron is wederom gered door haar bodyguard Frank Farmer. Die op zijn beurt weer geholpen werd met het ontmaskeren van de stalker door de CIA-agent Ray Court. Laatst genoemde gespeeld door Robbert van den Bergh. Musicalsites.nl heeft een interview met Robbert aangezien hij die zaterdagavond zijn laatste keer Ray Court speelt.

IMG 4155

Lees meer...

Musicalsites in gesprek met Tessa Sunniva, binnenkort in Tarzan

Tessa Sunniva gaat later dit jaar ‘Jane’ spelen in de musical Tarzan in het Duitse Oberhausen. Een goede reden om eens even bij te praten.

Tessa Sunniva Jan Jelle de Boer

Lees meer...

Musicalsites ontmoet Lisse Knaapen, hoofdrolspeelster in de musical Sky

Lisse Knaapen is de hoofdrolspeelster in de 3D- musical “Sky” die momenteel speelt in Theater Amsterdam. Net nadat ze afgestudeerd was aan Codarts in Rotterdam, werd ze uitgekozen door de producenten om deze rol te spelen. Maar wie is Lisse Knaapen nu eigenlijk? Hoe kan jij twee vrijkaarten winnen voor deze geweldige musical ? Lees snel verder en bekijk het interview dat we met Lisse hebben gemaakt.

Perspresentatie Sky 1295

Lees meer...

In gesprek met Terence van der Loo die zingt in Best of Musical & Opera

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 november vindt in de concertzaal van de Doelen Best of Musical & Opera plaats. Solisten Simone Kleinsma, Linda Wagenmakers, Terence van der Loo, Karin Strobos en Henk Neven zullen worden begeleid door het Rotterdams Philharmonisch orkest en studenten van Codarts.

Nominatielunch 2014 44

Lees meer...

In gesprek met Celinde Schoenmaker in Londen

Celinde Schoenmaker speelt momenteel in The Phantom of the Opera de rol van Christine Daaé, een Zweedse Ballerina die ineens de hoofdrol in het ballet mag spelen in het theater waarvan men zegt dat er een spook huist. Wij waren in Londen en spraken met Celinde.

11822979 1178041325546786 3520678408942583937 o

Lees meer...

In gesprek met de hoofdrolspeler van Mozart de musical, Oedo Kuipers

Oedo Kuipers leerden wij kennen bij de Fontys Hogeschool waarin hij speelde als tweedejaars in "The Secret Garden" en als derdejaars in "De Spooktrein". In M-Lab zong hij in "Shakespeare in Concert" en ook speelde hij de rol van Prins FloriZan in het meerdere malen genomineerde "Wintersprookje" van M-Lab.

Oedo 795a

Lees meer...