Musicalsites Cast 'Er was eens... Het sprookjesconcert' https://t.co/WHwCKqwarp https://t.co/Xq5mCyTrma
mariapetersfan RT @Musicalsites: Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/HzuE5gRtCU
Musicalsites Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/HzuE5gRtCU
Musicalsites Theaterprogramma Marcella Wisbrun met muziek Antonio Carlos Jobim. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKqhttps://t.co/NkzBQEeTj2
mariapetersfan RT @Musicalsites: Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
Musicalsites Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
Musicalsites Musical Sunset Boulevard wordt verfilmd. Lees meer op https://t.co/z7lSeHfnlQ https://t.co/jARgqAf0UO
Musicalsites Stef Pits speelt ‘Leeuw’. Lees meer over deze verrassende voorstelling op https://t.co/w81QGrUQi5 @stefpitshttps://t.co/BJm8vdtBqs

Robbert van den Bergh maakt regiedebuut; Een voor allen…

Robbert van den Bergh (momenteel te zien in de Marathon de musical) heeft nieuws. Nieuwsgierig als wij zijn reisden wij af naar Groningen om eens polshoogte te nemen. Wij spraken met hem en hij vertelde ons dat hij een nieuwe stap binnen zijn theaterloopbaan gaat nemen; hij gaat zijn regiedebuut maken.

cast

Lees meer...

In gesprek met Arnoud Breitbarth.....

Arnoud Breitbarth is een naam die je moet onthouden. Waarom? Omdat hij met nieuwe musicals bezig is. Het is jammer dat deze Nederlander tot nu toe alleen in Engeland actief is – daar zijn twee van zijn stukken geproduceerd. Weer een bewijs dat Nederland uit elkaar knalt van musicaltalent en dat dit talent ook in het buitenland te zien en te horen is.

unspecified

Lees meer...

Een kijkje bij "De Kabouter" van Theater Terra

Theater Terra maakt al geruime tijd musicals waarbij gebruik wordt gemaakt van poppen. Dit vereist andere vaardigheden dan bij een normale musical. Daarnaast zijn de verhalen, liedjes en decor afgestemd op jong publiek, geen eenvoudige opgave. Musicalsites sprak met twee acteurs uit de musical “De Kabouter”, Marije Konings en Wesley de Ridder.

Schermafbeelding 2016 10 16 om 19.59.35

Lees meer...

Jesus Christ Superstar verlengt de NL tour!

Hoe deze man het doet vragen wij ons iedere keer weer af, maar als Ted Neeley een ruimte in loopt komt er ook echt iemand binnen. Al ruim 40 jaar de vertolker van de rol der rollen; Jezus Christus. Eerst natuurlijk in de film 'Jesus Christ Superstar' en daarna in de gelijknamige musical. Vorig jaar mochten wij in Nederland kennis maken met deze buitenlandse productie maar ze komen terug! Waren ze de vorige keer nog vast geprikt in het World Forum in Den Haag, dit keer gaat de gehele show op tour langs een aantal grote steden in Nederland.

ted neeley 2 resize

Lees meer...

Laatste show voor Bodyguard Robbert van den Bergh

Zaterdagmiddag eind juni. De zaal van het Beatrixtheater is net leeg gelopen na een wederom waanzinnige show van The Bodyguard. De superster Rachel Marron is wederom gered door haar bodyguard Frank Farmer. Die op zijn beurt weer geholpen werd met het ontmaskeren van de stalker door de CIA-agent Ray Court. Laatst genoemde gespeeld door Robbert van den Bergh. Musicalsites.nl heeft een interview met Robbert aangezien hij die zaterdagavond zijn laatste keer Ray Court speelt.

IMG 4155

Lees meer...

Musicalsites in gesprek met Tessa Sunniva, binnenkort in Tarzan

Tessa Sunniva gaat later dit jaar ‘Jane’ spelen in de musical Tarzan in het Duitse Oberhausen. Een goede reden om eens even bij te praten.

Tessa Sunniva Jan Jelle de Boer

Lees meer...

Musicalsites ontmoet Lisse Knaapen, hoofdrolspeelster in de musical Sky

Lisse Knaapen is de hoofdrolspeelster in de 3D- musical “Sky” die momenteel speelt in Theater Amsterdam. Net nadat ze afgestudeerd was aan Codarts in Rotterdam, werd ze uitgekozen door de producenten om deze rol te spelen. Maar wie is Lisse Knaapen nu eigenlijk? Hoe kan jij twee vrijkaarten winnen voor deze geweldige musical ? Lees snel verder en bekijk het interview dat we met Lisse hebben gemaakt.

Perspresentatie Sky 1295

Lees meer...

In gesprek met Terence van der Loo die zingt in Best of Musical & Opera

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 november vindt in de concertzaal van de Doelen Best of Musical & Opera plaats. Solisten Simone Kleinsma, Linda Wagenmakers, Terence van der Loo, Karin Strobos en Henk Neven zullen worden begeleid door het Rotterdams Philharmonisch orkest en studenten van Codarts.

Nominatielunch 2014 44

Lees meer...

In gesprek met Celinde Schoenmaker in Londen

Celinde Schoenmaker speelt momenteel in The Phantom of the Opera de rol van Christine Daaé, een Zweedse Ballerina die ineens de hoofdrol in het ballet mag spelen in het theater waarvan men zegt dat er een spook huist. Wij waren in Londen en spraken met Celinde.

11822979 1178041325546786 3520678408942583937 o

Lees meer...

In gesprek met de hoofdrolspeler van Mozart de musical, Oedo Kuipers

Oedo Kuipers leerden wij kennen bij de Fontys Hogeschool waarin hij speelde als tweedejaars in "The Secret Garden" en als derdejaars in "De Spooktrein". In M-Lab zong hij in "Shakespeare in Concert" en ook speelde hij de rol van Prins FloriZan in het meerdere malen genomineerde "Wintersprookje" van M-Lab.

Oedo 795a

Lees meer...

Musicalsites ontmoet Phantom ster Geronimo Rauch

Al 28 jaar lang een waanzinnig succes in London en 151 andere steden, met meer dan 70 Awards en 140 miljoen individuele bezoekers. Wij hebben het dan uiteraard over Andrew Loyd Webber's The Phantom of the Opera. Musicalsites kreeg de kans om een exclusief interview te hebben met de huidige West End Phantom, Geronimo Rauch, en mocht daarnaast ook van deze show genieten. Klik op lees verder voor het video-interview met beelden van de show.

Schermafbeelding 2015 07 02 om 10.15.50

Lees meer...