Win het boek Musical 2.0

Aan de hand van uitgebreide interviews met vooraanstaanden uit het vak neemt auteur Dennis Piek de lezer mee in al het moois dat het hedendaagse musicalgenre te bieden heeft. Boordevol verhalen, anekdotes en fotomateriaal van zowel voor- als achter de schermen is Musical 2.0 het ultieme musicalboek voor zowel de doorgewinterde musicalbezoeker als de bescheiden liefhebber.
137414374862

Lees meer...

Prijswinnaars kaarten Jeans bekend.

Al 27 jaar geeft JEANS jonge mensen met talent een professioneel podium en de kans om zich te bewijzen voor het grote theaterpubliek. JEANS is een nergens mee te vergelijken theaterfenomeen. Wij mochten vrijkaarten weggeven en de winnaars van de kaarten zijn bekend. 
Jeans Wings of dreams generale-28

Lees meer...

Winnaars van de vrijkaarten voor Peter Pan zijn...

Binnenkort strijkt Peter Pan neer in Ahoy in Rotterdam. 24 oktober is de datum waarvoor Musicalsites.nl 5 maal 2 vrijkaarten mocht weggeven. 
Peter Pan Vorst 2013-78

Lees meer...

Gratis met twee personen naar Peter Pan

Binnenkort strijkt Peter Pan neer in Ahoy in Rotterdam. 24 oktober is de datum waarvoor Musicalsites.nl 5 maal 2 vrijkaarten mag weggeven. Wat je moet doen om aan twee kaarten te komen? Lees snel verder!!
Peter Pan Vorst 2013-78

Lees meer...

Win twee kaarten voor JEANS "Wings of dreams"

Al 27 jaar geeft JEANS jonge mensen met talent een professioneel podium en de kans om zich te bewijzen voor het grote theaterpubliek. JEANS is een nergens mee te vergelijken theaterfenomeen.
Jeans Wings of dreams generale-28

Lees meer...

Prijswinnaar vrijkaarten Nederland Musicalland bekend

De prijswinnaars van de vrijkaarten voor Nederland - Musicalland zijn bekend.
Banner Nederland Musicalland-660x200

Lees meer...

Win twee kaarten voor Nederland Musicalland

Nederland Musicalland is een musicalproductie die geen musical is. Deze voorstelling bestaat namelijk uit hoogtepunten uit de Nederlandse musicalgeschiedenis.
Banner Nederland Musicalland-660x200

Lees meer...

Prijswinnaar poster Otis bekend

Otisof Othello speelt momenteel nog op De Parade die vandaag nog in Utrecht staat en daarna naar Amsterdam verhuisd. 
Otis of Othello Parade-19

Lees meer...

Prijswinaar vrijkaarten Otis bekend

De winnaar van de vrijkaarten voor Otis is bekend.

Lees meer...

Win een gesigneerde poster van de musical Otis

Het is feest op de Nederlandse ambassade van Burundi: Hollandse avond. Maar de stemming is alles behalve feestelijk. De voor een promotie gepasseerde Jacco stookt in het gelukkige huwelijk van ambassadeur Otis en zijn vrouw Daphne. Michiel is verliefd op Esmee, de vrouw van Jacco. En dan komt er ook nog een oude aanbidder van Daphne langs. De op Shakespeare's Othello gebaseerde Otis is door de makers van In bed met Rick en Maaike voor de Parade bewerkt tot een tragikomische mini-musical.
Otis groep

Lees meer...

Prijswinnaar Huisvrouwenmonologen bekend

Op Musicalsites kon je twee vrijkaarten winnen voor De Huisvrouwenmonologen op 10 mei in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

Lees meer...