Prijswinnaar kaarten musical "Hartsvrienden" bekend

De musical Blood Brothers is al jaren een ongelooflijk succes in onder andere het Verenigd Koninkrijk en Amerika, met meer dan 15 miljoen bezoekers. De musical ontving vele prijzen, waaronder drie Olivier Awards. Van Lambaart presenteert de nieuwe Nederlandse versie van deze musicalhit: Hartsvrienden. Humor en emotie komen samen in een unieke en moderne interpretatie van het oorspronkelijke verhaal. Nu met een bijzondere en verassende sterrencast waaronder Jim Bakkum, Guido Spek, Yes-R, Vera Mann. Maike Boerdam en Jonathan de Moor. Musicalsites mocht 5 maal twee vrijkaarten weggeven voor deze musical in het theater naar keuze. Mits beschikbaar.Musical Hartsvrienden

Lees meer...

Win twee kaarten voor de 'Grote Piratenshow'

Musicalsites mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de 'Grote Piratenshow'.
piraat

Lees meer...

Prijswinnaar kaarten musical "De Jantjes" bekend

De winnaar van de prijsvraag van de twee kaarten voor de musical "De Jantjes" is bekend. 
Musical de jantjes

Lees meer...

Win 2 vrijkaarten voor musical Hartsvrienden

De musical Blood Brothers is al jaren een ongelooflijk succes in onder andere het Verenigd Koninkrijk en Amerika, met meer dan 15 miljoen bezoekers. De musical ontving vele prijzen, waaronder drie Olivier Awards. Van Lambaart presenteert de nieuwe Nederlandse versie van deze musicalhit: Hartsvrienden. Humor en emotie komen samen in een unieke en moderne interpretatie van het oorspronkelijke verhaal. Nu met een bijzondere en verassende sterrencast waaronder Jim Bakkum, Guido Spek, Yes-R, Vera Mann. Maike Boerdam en Jonathan de Moor. Musicalsites mag 5 maal twee vrijkaarten weggeven voor deze musical in het theater naar keuze. Mits beschikbaar.

Musical Hartsvrienden

Lees meer...

Win twee vrijkaarten voor De Jantjes

De Jantjes is een musical die diverse malen met groot succes is gespeeld in Nederland en volle zalen trok. Dit jaar zal De Jantjees voorlopig voor het laatst gespeeld worden. De Jantjes is een typisch oud Hollands verhaal maar is met de tijd mee gegaan en wordt sneller gespeeld met de nodige humor en een feelgood gevoel. Musicalsites mag twee vrijkaarten weggeven op een datum en locatie naar keuze uit de speellijst mits beschikbaar.
de20jantjes20premiere-49

Lees meer...

Win twee vrijkaarten voor "The Normal Heart"

Musicalsites heeft twee vrijkaarten voor The Normal Heart die jij kunt winnen voor de voorstelling van 2 augustus 2014 in het DeLeMar Theater in Amsterdam.
TheNormalHeart musicalsites

Lees meer...

Winnaar prijsvraag 14-18 bekend

Het spektakel 14-18 in het Belgische Mechelen speelt al weer een paar weken maar wij mogen een CD en programmaboek weggeven aan de winnaar van onze prijsvraag.

Lees meer...

Win de CD en het programmaboek van het spektakel 14-18

Afgelopen zondag ging de spectaculaire musical 14-18 in première in het Belgische Mechelen. Deze productie speelt zich af op een toneel van 2 voetbalvelden en maakt gebruik van een rijdende tribune waarbij de toeschouwers tot in de scene kunnen worden gereden om de indrukwekkende spectaculaire momenten te kunnen bekijken.
14-18 open repetitie-25kl

Lees meer...

Win vrijkaarten voor de musical "Little Voice"

Little Voice is een ontroerende muziekkomedie met Suzan Seegers, Han Oldigs, Laus Steenbeeke, Wivineke van Groningen en Ellen Pieters. De voorstelling gaat 4 februari in première.

Lees meer...

Win twee kaarten voor Wintersprookje

In M-Lab is het binnenkort weer winter. Tijd voor de familiemusical "Wintersprookje". Musicalsites.nl mag twee vrijkaarten voor de voorstelling van 18 december weggeven. Hoe jij die kunt winnen lees je hier.

wintersprookje premiere-4

Lees meer...

Prijswinnaars boek Musical 2.0

Uit de vele inzendingen hebben wij twee prijswinnaars getrokken.

Lees meer...