Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

Win twee kaarten voor een musical.

Musicalsites mag weer kaarten weggeven voor een musical en dit keer kunt je kiezen tussen drie musical in een plaats naar keuze. Er zijn drie voorstellingen waar uit je kunt kiezen; Hartsvrienden, Heerlijk Duurt het Langst en Vive La France.  Wij hebben twee kaarten voor een van deze musicals beschikbaar.

Heerlijk duurt het langst perspresentatie 23 Hartsvrienden premiere-8  Viva La France presentatie-41 

 

Lees meer...

Win de Soundtrack of twee vrijkaarten voor Into the Woods

Into The Woods is de film die wij gisteren tijdens een preview mochten bekijken en waar wij heel enthousiast van werden. Van de producent Disney hebben wij twee vrijkaarten en de Soundtrack gekregen. Wil jij kans maken op deze prijzen? Doe dan mee met onze prijsvraag.

Into-The-Woods-00754 RC

Lees meer...

Prijswinnaars vrijkaarten Fourtina van Nurlaila Karim bekend

Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als 'Miss Saigon', 'Rent en 'The Wiz' wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie. Nu staat zij op de planken met Fourtina. Voor deze show mochten we 3 maal twee vrijkaarten weggeven.

Fourtina Affiche A5 LowRes

Lees meer...

Win 2 vrijkaarten voor Fourtina, de show van Nurlaila Karim

Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als 'Miss Saigon', 'Rent en 'The Wiz' wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie.

Fourtina Affiche A5 LowRes

Lees meer...

Prijswinnaars Annie bekend

Musicalsites heeft niet zes maar 8 vrijkaarten gekregen voor de film "Annie". In deze moderne versie van de geliefde musical klassieker ANNIE speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie.

Lees meer...

Prijswinnaars kaarten Anne bekend

Musicalsites mocht drie maal twee kaarten verloten onder de goede inzenders. De winnaars zijn bekend.

Anne premiere-17

Lees meer...

Win vrijkaarten voor de film van de musical "Annie"

Binnenkort gaat de film van de musical Annie in première. De première vindt plaats in Amsterdam op 17 december. 

poster horizontaal 17 december

Lees meer...

Prijswinnaars Taxi-Taxi zijn bekend

Taxi Taxi is de komedie die dinsdag 14 oktober in première is gegaan. Taxi Taxi, de Engelse hitcomedy van Ray Kooney is in een Nederlands-Vlaams jasje gegoten en om het gelijk maar te verklappen: Dat is prima gelukt!

Na de geslaagde premiere mochten wij 5 x 2 kaarten weg geven. De prijswinnaars zijn bekend.

 MG 5200

Lees meer...

Prijsvraag!! Win twee kaarten voor Anne, het verhaal van Anne Frank.

Anne is het verhaal over Anne Frank dat momenteel gespeeld wordt in Theater Amsterdam. Musicalsites geeft drie maal twee kaarten weg voor de voorstelling van zaterdag 13 december aanvang 14.00. Wil jij naar deze indrukwekkende voorstelling? Het enige wat je dan hoeft te doen is onze vraag te beantwoorden uiterlijk 30 november 2014 én ons volgen op Twitter en/of Facebook.

Anne premiere-17

Lees meer...

Soldaat van Oranje, De Musical, 4 jaar! Win kaarten en rondleiding voor jouw klas.

Soldaat van Oranje – De Musical speelt sinds het begin elke voorstelling voor een uitverkochte zaal. De musical, met inmiddels meer dan 1,4 miljoen bezoekers, bestaat in oktober vier jaar en staat deze hele maand in het teken van educatie.

soldaat van oranje-27 klein

Lees meer...

Win twee kaarten voor de komedie "Taxi Taxi"

Taxi Taxi is de komedie die dinsdag 14 oktober in première is gegaan. Taxi Taxi, de Engelse hitcomedy van Ray Kooney is in een Nederlands-Vlaams jasje gegoten en om het gelijk maar te verklappen: Dat is prima gelukt!

 MG 5200

Lees meer...