Prijswinnaar kaarten Tweeling bekend

 De winnaar van de prijsvraag voor twee kaarten voor De Tweeling is bekend.

Lees meer...

Win de DVD van Spijt of het boek van Hotel de grote L.

Spijt is een musical op basis van het boek van Carrie Slee en inmiddels tourt de musiscal De grote L door Nederland. Wij hebben twee boeken van "Hotel de grote L" die we mogen weggeven en daarbij nog twee DVD's van de film Spijt. Wil jij kans maken op een van deze prijzen dan moet je het volgende doen: volg ons op Facebook of Twitter en beantwoord de volgende vraag; Wie is de schrijver van dit leuke boek ?

Hotel de grote L 7

Lees meer...

Prijswinnaar kaarten musical Pippin bekend

Binnenkort speelt de musical Pippin in Carre in Amsterdam. Wij mochten twee kaarten weggeven door middel van een prijsvraag en de winnaar is bekend.

PIPPIN PolleWillemsenLR

Lees meer...

Winnaars Spijt - prijsvraag bekend

Afgelopen maand hadden we een prijsvraag naar aanleiding van de musical Spijt. Uit een groot aantal inzendingen hebben we vier prijswinnaars getrokken.

Spijt premiere 11

Lees meer...

Win twee vrijkaarten voor De Tweeling !!

De nieuwe musical De Tweeling is nu te zien in de Nederlandse theaters. De musical is gebaseerd op de bestseller van Tessa de Loo en vertelt het aangrijpende verhaal van de tweelingzusjes Lotte en Anna. De zusjes worden op jonge leeftijd van elkaar gescheiden en groeien op in twee totaal verschillende werelden; Anna in Duitsland, Lotte in Nederland. Wij hebben twee vrijkaarten beschikbaar voor deze schitterende musical tijdens de speelperiode van 24 februari t/m 13 maart in het Chassé Theater, Breda mits beschikbaar op die datum.

De Tweeling premiere 22

Lees meer...

Win vrijkaarten voor Jesus Christ Superstar in Concert

Theater De Lampegiet en De Basiliek presenteren op maandag 28 maart, Tweede Paasdag, een exclusief en eenmalig concert van de bekende musical Jesus Christ Superstar. Met in de hoofdrollen René van Kooten, Lone van Roosendaal en Remko Harms. Wij hebben vier vrijkaarten ter beschikking voor dit mooie concert. Twee voor de middag en twee voor de avond. Wil jij ze winnen? Lees dan snel verder.

img3727 33

Lees meer...

Win vrijkaarten voor de première van Opvliegers

Maandag 14 dec gaat Opvliegers in première. Wij mogen twintig kaarten weggeven.

Opvliegers Peggy de Haan 29 kopie

Lees meer...

Prijswinnaars kaarten Best of Musical & Opera bekend

Een gouden avond met de mooiste musicalsongs en de meest geliefde operamelodieën. Live in de concertzaal, waar de muziek kan stralen als nergens anders. Groots en meeslepend uitgevoerd door het Rotterdams Philharmonisch orkest, met een sterrencast van topzangers, Simone Kleijnsma, Linda Wagenmakers, Karin Strobos, Henk Neven en Terence van der Loo. Wij hebben 3 maal 2 vrijkaarten om weg te geven en de winnaars zijn bekend.

Schermafbeelding 2015 11 08 om 22.07.55

Lees meer...

Prijswinnaar 'Het meisje met het rode haar' bekend

Onlangs hadden wij een prijsvraag waarmee je twee vrijkaarten kon winnen voor de musical: Het meisje met het rode haar. Uit de vele inzendingen hebben wij een winnaar getrokken.

Lees meer...

Win 2 kaarten voor Best of Musical & Opera

Best of Musical & Opera wordt een feest der herkenning met songs uit topmusicals als Les Misérables, Miss Saigon en The Phantom of the Opera én fragmenten uit wereldberoemde opera's zoals Don Giovanni en Le Nozze di Figaro. Wij mogen drie keer twee kaarten weggeven.

Moeder ik wil bij de revue 49

Lees meer...

Win twee vrijkaarten voor de musical"Het meisje met het rode haar".

Een vrouw op een bankje. Het zachte geluid van de rijdende vrachtwagen vermengt zich met het geluid van de naderende branding. Ze zijn er bijna. Nog even dan wacht onherroepelijk het einde voor Hannie Schaft. Voor deze musical hebben wij twee vrijkaarten die jij kunt winnen. Lees snel verder wat je daarvoor moet doen.

Meisje met het rode haar premiere 2

Lees meer...