Winnaar boek Glitters en jaloezie bekend

In Glitters en jaloezie genieten de musicalkids Roos, Molly, William en Pip volop van hun rol in de populaire musical Volg je droom. Ze mogen zelfs mee op persreis! Tijdens die persreis gebeuren er spannende dingen: een fotoshoot, een interview bij een talkshow... de vrienden vinden het heerlijk. Maar Molly heeft ook het gevoel dat iemand hen in de gaten houdt. Wanneer ze samen een weekendje weggaan, neemt dat rare voorgevoel alleen maar toe. Heeft iemand het op een van de musicalsterren gemunt?

glitters

Lees meer...

Doe mee en maak kans op de CD van de musical "Razend"

“Razend” de musical is na een geslaagde première klaar voor de tournee. De te gekke muziek, geschreven door Jeroen Sleyfer, is uitgebracht op CD en wij mogen er twee weggeven. Wat moet je doen om een van deze CD’s te winnen? Lees snel verder.

schermafbeelding 2016 05 04 om 141306

Lees meer...

Maak kans op vrijkaarten voor de musical "De Grote Drie"

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth gaan de hoofdrollen vertolken in deze nieuwe Nederlandse personality-musical van producent Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment. Wij hebben 2 x 2 vrijkaarten voor deze unieke musical. Wil je kans maken? Doe dan mee met deze prijsvraag en lees snel verder.

Musical Award Gala 2017 177

Lees meer...

Winnaars prijsvraag "De Gelaarsde Kat" bekend

Het nieuwe jaar is maar net begonnenn en we maken de prijswinnaars van onze prijsvraag voor kaarten van "De Gelaarsde Kat" bekend.

De gelaarsde kat premiere 34

Lees meer...

Gratis naar de gelaarsde kat? Doe mee met onze prijsvraag!!

De Gelaarsde Kat is een musical die ook tijdens de kerstvakantie te zien is in het Eftelingtheater in de Efteling. Wij waren bij een voorstelling, spraken met Marcel Visser die de rol speelt van De Gelaarsde Kat die ons vertelde dat je vrijkaarten kunt winnen voor deze musical voor het hele gezin. Lees snel verder.

De gelaarsde kat premiere 34

Lees meer...

Win twee kaarten voor Chaplin, de musical

Musicalsites.nl heeft 2 x 2 kaarten voor Chaplin de Musical ter beschikking voor de winnaars van deze prijsvraag. Lees snel verder wat je moet doen voor twee kaarten voor deze unieke musical.

chaplin de musical 765x510

Lees meer...

Winnaars kaarten film "De Zevende Hemel" bekend

De film "De Zevende Hemel" is net in première gegaan. "De zevende Hemel" gaat over een vrouw (Henriëtte Tol) die ontdekt dat ze doodziek is. Ze wil haar man (Huub Stapel) en kinderen met partners (Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Rubben Van der Meer, Thomas Acda en Tjitske Reidinga) voor een laatste keer harmonieus om haar heen hebben. Oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant staan die laatste wens in de weg. Lees snel verder voor de winnaars.

de zevende hemel 43008884 ps 1 s high

Lees meer...

Maak kans op twee kaarten voor de musicalfilm "De Zevende Hemel"

"De zevende Hemel" gaat over een vrouw (Henriëtte Tol) die ontdekt dat ze doodziek is. Ze wil haar man (Huub Stapel) en kinderen met partners (Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Rubben Van der Meer, Thomas Acda en Tjitske Reidinga) voor een laatste keer harmonieus om haar heen hebben. Oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant staan die laatste wens in de weg. Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor deze musicalfilm "De Zevende Hemel"? Lees dan snel verder!!

de zevende hemel 43008884 ps 1 s high

Lees meer...

Prijswinnaars kaarten film Peter en de Draak bekend

Op 5 oktober a.s. lanceert de film Peter & de Draak in de Nederlandse bioscopen. Een paar Nederlandse musicalsterren spelen hierin een belangrijke (stemmen)rol. Musicalsterren die een stem inspreken in deze film zijn o.a.: Mike Weerts, Rutger Le Poole, Howard Kamproe, Roos van der Waerden, Kyana Raine Pacis (dochter van Cystine Carreon), Yannick Jozefzoon en Dennis Willekens.

reel 1ab grd057.0016321

Lees meer...

Maak kans op vrijkaarten voor de Disney-film "Peter en de draak"

Op 5 oktober a.s. lanceert de film Peter & de Draak in de Nederlandse bioscopen. Een paar Nederlandse musicalsterren spelen hierin een belangrijke (stemmen)rol. Musicalsterren die een stem inspreken in deze film zijn o.a.: Mike Weerts, Rutger Le Poole, Howard Kamproe, Roos van der Waerden, Kyana Raine Pacis (dochter van Cystine Carreon), Yannick Jozefzoon en Dennis Willekens. Wil jij naar deze film? Dat kan!! Lees snel verder.

reel 1ab grd057.0016321

Lees meer...

Prijswinnaar kaarten Musical meets Opera bekend

Highlights uit beroemde musicals en opera's zoals Wicked, The Lion King, West Side Story en Carmen wisselen elkaar in hoog tempo af tijdens Musical meets Opera. De muziek komt door de live uitvoering met het voltallige orkest groots tot leven. Van liefdesduet tot cross-over: musical meets opera is een gegarandeerd onvergetelijke avond uit vol grote emoties.

img15711 08

Lees meer...