Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

Prijswinnaar kaarten Musical meets Opera bekend

Highlights uit beroemde musicals en opera's zoals Wicked, The Lion King, West Side Story en Carmen wisselen elkaar in hoog tempo af tijdens Musical meets Opera. De muziek komt door de live uitvoering met het voltallige orkest groots tot leven. Van liefdesduet tot cross-over: musical meets opera is een gegarandeerd onvergetelijke avond uit vol grote emoties.

img15711 08

Lees meer...

Win twee kaarten voor Musical meets Opera.

Musicalsites.nl heeft twee vrijkaarten ter beschikking voor het concert Musical meets Opera in de Rotterdamse Doelen op donderdag 6 oktober. Wil jij kans maken op deze kaarten lees dan snel verder!!

Best of Musical Opera 22

Lees meer...

Prijswinnaar vrijkaarten "Sky" bekend

Gisteren werd er bekend gemaakt dat de musical "Sky" zal stoppen op 30 juni. Vandaag kunnen wij de winnaar van onze prijsvraag bekend maken.

SKY Beeld Liggend met logo HR

Lees meer...

Winnaars posters bekend.

Op maandag 9 mei presenteerde DG&C haar producties voor het komende seizoen. Wij mochten posters weg geven aan onze lezers.

image1image2image3image4

Lees meer...

Prijswinnaar vrijkaarten Sweeney Todd bekend

Maandag gaat de musical Sweeney Todd in première in het Zonnehuis in Amsterdam. Wij hadden voor de eerste tryout twee vrijkaarten ter beschikking.

FB header SweeneyTodd v3

Lees meer...

Maak kans op twee vrijkaarten voor de musical Sky!

Lisse Knaapen is de hoofdrolspeelster in de 3D- musical “Sky” die momenteel speelt in Theater Amsterdam. Wij spraken met Lisse en mogen ook twee vrijkaarten weggeven voor deze geweldige musical ? Lees snel verder en bekijk het interview dat we met Lisse hebben gemaakt.

Perspresentatie Sky 1295

Lees meer...

Win twee vrijkaarten voor de musical Sweeney Todd

Sweeney Todd is van 20 mei t/m 20 juni 2016 exclusief te zien in Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord en is daarmee de opvolger van het uiterst succesvolle Kiss of the Spider Woman. Musicalsites heeft twee vrijkaarten ter beschikking voor de eerste tryout van Sweeny Todd op 20 mei in het Zonnehuis in Amsterdam.

FB header SweeneyTodd v3

Lees meer...

Win een grote poster

Afgelopen maandag waren wij bij de perspresentatie van DommelGraaf&Cornelissen. Van vier producties die zij presenteerden, mogen wij posters weggeven.

 image1image2image3image4

Lees meer...

Win twee vrijkaarten voor "In bed met Dietrich en Piaf"

 Musicalsites heeft twee kaarten beschikbaar voor "In bed met Dietrich en Piaf" op 5 mei om 20.30. Wil jij kans maken op die kaarten? Lees dan snel verder. 

ireneaffiche 2550

Lees meer...

Winnaars vrijkaarten Jesus Christ Superstar bekend.

Theater De Lampegiet en De Basiliek presenteren op maandag 28 maart, Tweede Paasdag, een exclusief en eenmalig concert van de bekende musical Jesus Christ Superstar. Met in de hoofdrollen René van Kooten, Lone van Roosendaal en Remko Harms.

img3727 33

Lees meer...

Win twee vrijkaarten voor de veelbelovende musical “Sky”

Binnenkort zal de 3D musical Sky te bewonderen zijn in Theater Amsterdam. De premiere zal plaatsvinden op zondag 3 april. Jij kunt twee kaarten winnen voor de try-out op dinsdag 29 maart. Wat je moet doen? Lees snel verder.

IMG 1197

Lees meer...