Win kaarten All shook up – Love me tender, afgelopen

Musicalsites mag 5x2 kaarten weggeven voor de musicalhit All Shook up – Love me tender. Wil jij a.s. donderdag in theater Carré genieten van deze musical? 

Lees meer...

Prijswinnaar "De nieuwe ijstijd"bekend

De prijswinnaar voor de prijsvraag van de nieuwe ijstijd zijn bekend.

dni_poster_opus_one_webDe winnaars hebben per email bericht gehad.

Prijswinnaar "De Winnaar"bekend.

De prijswinnaars van onze prijsvraag zijn bekend en hebben inmiddels een mail ontvangen met de uitnodiging.
de winnaar 12k

Win twee kaarten voor "De Winnaar"

De nieuwe muziektheaterproductie, De Winnaar, vertelt het verhaal van een gewone jongen die een tv talentenjacht wint en binnen korte tijd gekatapulteerd wordt tot grote ster. Zijn manager en chauffeur staan hem bij in deze onbekende wereld. Een wereld vol pracht en praal, van glitter en glamour, waar hij onbedoeld steeds dieper in verstrikt raakt.
de winnaar 12k

Lees meer...

Prijsvraag "De Boot en Het Meisje".

"De boot en het meisje" gaat over vriendschap en liefde, maar vooral over het schemergebied tussen beiden. Bestaat het eigenlijk wel, dat een man en vrouw 'gewoon' beste vrienden kunnen zijn? Of zit er altijd meer achter?

20111213211329000000

Lees meer...

Prijswinnaars kaarten SNF bekend

Musicalsites mocht in eerste instantie 2 x 2 kaarten weggeven maar de vorige prijsvraag liep zo goed dat we nu 4 x 2 kaarten mochten weggeven.

snf

 

Lees meer...

Win de CD van de Klokkenluider van de Notre Dame

Afgelopen zaterdag was de premiere van "De klokkenluider van de Notre Dame". Musicalsites.nl heeft drie CD's ter beschikking om te verloten. Het enige dat je moet doen is een vraag te beantwoorden.

Hoe heet de zigeunerin die door Frollo gezocht wordt?

klokkenluider-10

Stuur jouw oplossing naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet win jij die CD. Stuur jouw oplossing op voor 15 september 2010.

Prijswinnaar CD Droomvlucht bekend

De prijswinnaar van de CD van Droomvlucht is bekend.

droomvlucht poster

Lees meer...

Win kaarten voor liveshow Sunday Night Fever

Dit weekend begint het dans- en muziekspektakel Sunday Night Fever bij RTL 4 en Musicalsites mag 5x2 kaarten weggeven voor de eerste liveshow op 4 december. In The Auditions op zaterdag presenteert Chantal Janzen 100 macho’s die stuk voor stuk bloedfanatiek op de auditiedag verschijnen. Wie van hen wint de felbegeerde hoofdrol van Tony Manero in de musical ‘Saturday Night Fever’? Om dat te kunnen bepalen worden ze getest op hun dans-, acteer- en zangkwaliteiten, maar ook op hun fysieke conditie.

Lees meer...

Prijswinnaars kaarten voor "Suus" bekend.

Afgelopen weken kon je op Musicalsites.nl mee doen aan een prijsvraag om twee kaarten te winnen voor de voorstelling van Suzan Seeegers, "Suus". Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend.

suusposterklein

Lees meer...

Prijswinnaars kaarten voor Droomvlucht bekend

Op Musicalsites kon je de afgelopen weken meedoen aan een prijsvraag, waarmee je twee kaarten kon winnen voor de musical Droomvlucht.

droomvlucht premiere-51kl

Lees meer...