Prijswinnaar kaarten Musical meets Opera bekend

Binnenkort vindt in De Doelen in Rotterdam het concert 'Musical meets Opera' plaats. Musicalsites heeft twee kaarten ter beschi8kking gekregen voor de prijsvraag.

musical meets opera

Lees meer...

Win kaarten voor Pinokkio de Sprookjesmusical

Musicalsites mag 1 x 4 eersterangs kaarten weggeven voor Pinokkio de Sprookjesmusical op 30 december om 13.30 uur in Het Efteling theater.

Lees meer...

Win premiere kaarten voor Opvliegers

Wil jij naar de premiere van Opvliegers? Dat kan! Rick Engelkes Producties geeft  2 x 2 kaarten weg voor de feestelijke première van 'Opvliegers' op 14 december in De Meervaart.

Opvliegers foto

Lees meer...

Soof, de musical zoekt fijnproevers

Fijnproevers opgelet! Houd je van musicals en geef je graag je mening? Dan is de proefvoorstelling van de musical Soof echt iets voor jou. Je maakt nu kans op gratis kaarten voor 29 november in Rotterdam! Want wil je ook genieten aan de keukentafel van Soof en de allereerste versie van deze gloednieuwe musical zien? Dat kan.

KeyvisualLowRES

Lees meer...

Prijswinnaar kaarten Liesbeth List, de musical bekend

Liesbeth List, de musical is onlangs in première gegaan en wij hadden twee kaarten ter beschikking voor onze prijsvraag. Lees snel verder voor de winnaar.

Liesbeth de musical 15

Lees meer...

Maak kans op twee vrijkaarten voor 'Musical meets Opera'

Binnenkort zal in De Rotterdamse Doelen het concert Musical meets Opera plaatsvinden. Hier zullen Romy Monteiro, Jim Bakkum, Karin Strobos en Aldo di Toro hun opwachting maken. Dit is een mix van musicals en opera in de setting van de schitterende Doelen met een perfecte akoestiek en sfeer. Wil jij kans maken op twee kaarten voor het concert van 11 november? Lees dan snel verder!!

musical meets opera

Lees meer...

Maak kans op twee kaarten voor 'Liesbeth List, de Musical'

Recentelijk ging de musical over het leven van Liesbeth List in premiere. Wij hebben twee kaarten die we verloten onder de goede inzendingen van onze prijsvraag. Lees snel verder.

Liesbeth de musical 15

Lees meer...

Prijswinnaar kaarten concert April Darby bekend

Wie April Darby op social media volgt weet het al lang; op 16 september a.s. vindt het concert 'April Darby live!' plaats in Theater aan de Slinger in Houten. Dezer vrouw met een geweldige stem zal haar publiek laten genieten van haar stem samen met haar speciale gasten.

Premiere April en Dave 59

Lees meer...

Maak kans op twee vrijkaarten voor het optreden van April Darby

Wie April Darby op social media volgt weet het al lang; op 16 september a.s. vindt het concert 'April Darby live!' plaats in Theater aan de Slinger in Houten. Voor dit concert mogen wij 2 vrijkaarten weggeven. Lees snel verder.

DSC 7643

Lees meer...

Maak kans op twee vrijkaarten voor The West Side Story op het Vrijthof!

Tonight, Maria, I Feel Pretty, America en Somewhere. Het is slechts een greep uit de vele bekende songs in West Side Story. De musical werd in 1961 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Natalie Wood als de geliefden Tony en Maria. Op maandag 10 juli 2017 is deze iconische film te zien op het Vrijthof waarbij de zinderende muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door maar liefst 100 musici van Philharmonie Zuidnederland in het grootse decor van André Rieu.

Wij hebben twee vrijkaarten ter beschikking voor de liefhebbers die van dit spektakel willen genieten. Maak kans en doe mee met onze prijsvraag.

bbb6715c37b7b01d913d5bd974d25fbb f4583

Lees meer...

Win vrijkaarten voor "Into the woods"

De musical “Into the woods” is door musicalsites.nl maar ook alle pers goed ontvangen. Wij hebben 2 x 2 kaarten om weg te geven aan de winnaar van deze prijsvraag. Lees snel verder.

Into the woods foto Peggy de Haan 32

Lees meer...