Musicalsites Cast 'Er was eens... Het sprookjesconcert' https://t.co/WHwCKqwarp https://t.co/Xq5mCyTrma
mariapetersfan RT @Musicalsites: Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/HzuE5gRtCU
Musicalsites Stage Entertainment kijkt uit naar nieuw theaterseizoen https://t.co/WHwCKqNLPZ https://t.co/HzuE5gRtCU
Musicalsites Theaterprogramma Marcella Wisbrun met muziek Antonio Carlos Jobim. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKqhttps://t.co/NkzBQEeTj2
mariapetersfan RT @Musicalsites: Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
Musicalsites Soldaat van Oranje op De Uitmarkt https://t.co/WHwCKqNLPZ
Musicalsites Musical Sunset Boulevard wordt verfilmd. Lees meer op https://t.co/z7lSeHfnlQ https://t.co/jARgqAf0UO
Musicalsites Stef Pits speelt ‘Leeuw’. Lees meer over deze verrassende voorstelling op https://t.co/w81QGrUQi5 @stefpitshttps://t.co/BJm8vdtBqs

Maak kans op twee vrijkaarten voor The West Side Story op het Vrijthof!

Tonight, Maria, I Feel Pretty, America en Somewhere. Het is slechts een greep uit de vele bekende songs in West Side Story. De musical werd in 1961 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Natalie Wood als de geliefden Tony en Maria. Op maandag 10 juli 2017 is deze iconische film te zien op het Vrijthof waarbij de zinderende muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door maar liefst 100 musici van Philharmonie Zuidnederland in het grootse decor van André Rieu.

Wij hebben twee vrijkaarten ter beschikking voor de liefhebbers die van dit spektakel willen genieten. Maak kans en doe mee met onze prijsvraag.

bbb6715c37b7b01d913d5bd974d25fbb f4583

Lees meer...

Win vrijkaarten voor "Into the woods"

De musical “Into the woods” is door musicalsites.nl maar ook alle pers goed ontvangen. Wij hebben 2 x 2 kaarten om weg te geven aan de winnaar van deze prijsvraag. Lees snel verder.

Into the woods foto Peggy de Haan 32

Lees meer...

Winnaars vrijkaarten Adèle, Conny, Jasperina – De grote drie bekend

In de voorstelling Adèle, Conny, Jasperina – De grote drie krijgt Adèle Bloemendaal (Ellen Pieters) een uitnodiging om voor een rijke club Hollandse emigranten in het buitenland op te treden. Samen met Conny Stuart (Frédérique Sluyterman van Loo) en Jasperina de Jong (Hanneke Drenth). De aantrekkelijke gage maakt het weigeren bijna onmogelijk. Slagen de dames, die alle drie gewend zijn om de hoofdrol te spelen, erin om een show te maken? Verdraagt het koninkrijk van het podium drie vorstinnen tegelijkertijd?

Musical Award Gala 2017 177

Lees meer...

Winnaar boek Glitters en jaloezie bekend

In Glitters en jaloezie genieten de musicalkids Roos, Molly, William en Pip volop van hun rol in de populaire musical Volg je droom. Ze mogen zelfs mee op persreis! Tijdens die persreis gebeuren er spannende dingen: een fotoshoot, een interview bij een talkshow... de vrienden vinden het heerlijk. Maar Molly heeft ook het gevoel dat iemand hen in de gaten houdt. Wanneer ze samen een weekendje weggaan, neemt dat rare voorgevoel alleen maar toe. Heeft iemand het op een van de musicalsterren gemunt?

glitters

Lees meer...

Doe mee en maak kans op de CD van de musical "Razend"

“Razend” de musical is na een geslaagde première klaar voor de tournee. De te gekke muziek, geschreven door Jeroen Sleyfer, is uitgebracht op CD en wij mogen er twee weggeven. Wat moet je doen om een van deze CD’s te winnen? Lees snel verder.

schermafbeelding 2016 05 04 om 141306

Lees meer...

Maak kans op vrijkaarten voor de musical "De Grote Drie"

Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth gaan de hoofdrollen vertolken in deze nieuwe Nederlandse personality-musical van producent Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment. Wij hebben 2 x 2 vrijkaarten voor deze unieke musical. Wil je kans maken? Doe dan mee met deze prijsvraag en lees snel verder.

Musical Award Gala 2017 177

Lees meer...

Winnaars prijsvraag "De Gelaarsde Kat" bekend

Het nieuwe jaar is maar net begonnenn en we maken de prijswinnaars van onze prijsvraag voor kaarten van "De Gelaarsde Kat" bekend.

De gelaarsde kat premiere 34

Lees meer...

Gratis naar de gelaarsde kat? Doe mee met onze prijsvraag!!

De Gelaarsde Kat is een musical die ook tijdens de kerstvakantie te zien is in het Eftelingtheater in de Efteling. Wij waren bij een voorstelling, spraken met Marcel Visser die de rol speelt van De Gelaarsde Kat die ons vertelde dat je vrijkaarten kunt winnen voor deze musical voor het hele gezin. Lees snel verder.

De gelaarsde kat premiere 34

Lees meer...

Win twee kaarten voor Chaplin, de musical

Musicalsites.nl heeft 2 x 2 kaarten voor Chaplin de Musical ter beschikking voor de winnaars van deze prijsvraag. Lees snel verder wat je moet doen voor twee kaarten voor deze unieke musical.

chaplin de musical 765x510

Lees meer...

Winnaars kaarten film "De Zevende Hemel" bekend

De film "De Zevende Hemel" is net in première gegaan. "De zevende Hemel" gaat over een vrouw (Henriëtte Tol) die ontdekt dat ze doodziek is. Ze wil haar man (Huub Stapel) en kinderen met partners (Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Rubben Van der Meer, Thomas Acda en Tjitske Reidinga) voor een laatste keer harmonieus om haar heen hebben. Oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant staan die laatste wens in de weg. Lees snel verder voor de winnaars.

de zevende hemel 43008884 ps 1 s high

Lees meer...

Maak kans op twee kaarten voor de musicalfilm "De Zevende Hemel"

"De zevende Hemel" gaat over een vrouw (Henriëtte Tol) die ontdekt dat ze doodziek is. Ze wil haar man (Huub Stapel) en kinderen met partners (Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Rubben Van der Meer, Thomas Acda en Tjitske Reidinga) voor een laatste keer harmonieus om haar heen hebben. Oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant staan die laatste wens in de weg. Wil jij kans maken op twee vrijkaarten voor deze musicalfilm "De Zevende Hemel"? Lees dan snel verder!!

de zevende hemel 43008884 ps 1 s high

Lees meer...