PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Mozart de musical, groot, groter, grootst. Lees mer over deze schitterende musical op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.c…
mariapetersfan RT @Musicalsites: Wendy van Dijk verrast cast On Your Feet! met eerste exemplaar castalbum. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @VajenB @n
Musicalsites Mozart de musical, groot, groter, grootst. Lees mer over deze schitterende musical op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/K1ka2dqlYt
Musicalsites Van der Loo zingt Van der Loo: een prachtig kerstcadeau! Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/h677hkWK8t
Musicalsites Wendy van Dijk verrast cast On Your Feet! met eerste exemplaar castalbum. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKqhttps://t.co/6740Ejyuzn
Musicalsites Pauze na een geweldige eerste akte. https://t.co/qc88J58lZx
Musicalsites Premiere Mozart. Later meer https://t.co/xvBttNa1O2
ashantilavooij RT @Musicalsites: Zoals het u lijkt van de tweedejaars FSA. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/U0DH4WfOvy
Musicalsites Zoals het u lijkt van de tweedejaars FSA. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/U0DH4WfOvy

Prijswinnaar kaarten 'My Fair Lady' bekend

Momenteel wordt de musical My Fair Lady in Nederland gespeeld en wij mochten twee vrijkaarten weggeven. De winnaar van de vrijkaarten is bekend.

My Fair Lady premiere 1

Lees meer...

Prijswinnaars kaarten Soof bekend

De prijswinnaars voor kaarten voor de musical Soof zijn bekend. Lees snel verder.

soof

Lees meer...

Maak kans op twee kaarten voor de musical 'My Fair Lady'

De musical My Fair Lady is recent in premiere gegaan in Koninklijk Theater Carre. Musicalsites.nl mag twee kaarten weggeven voor deze geweldige musical in een theater naar keuze.

Wil je de kaarten winnen? Lees dan snel verder.

My Fair Lady premiere 1

Lees meer...

Prijswinnaar kaarten Musical meets Opera bekend

Binnenkort vindt in De Doelen in Rotterdam het concert 'Musical meets Opera' plaats. Musicalsites heeft twee kaarten ter beschi8kking gekregen voor de prijsvraag.

musical meets opera

Lees meer...

Soof, de musical zoekt fijnproevers

Fijnproevers opgelet! Houd je van musicals en geef je graag je mening? Dan is de proefvoorstelling van de musical Soof echt iets voor jou. Je maakt nu kans op gratis kaarten voor 29 november in Rotterdam! Want wil je ook genieten aan de keukentafel van Soof en de allereerste versie van deze gloednieuwe musical zien? Dat kan.

KeyvisualLowRES

Lees meer...

Prijswinnaar kaarten Liesbeth List, de musical bekend

Liesbeth List, de musical is onlangs in première gegaan en wij hadden twee kaarten ter beschikking voor onze prijsvraag. Lees snel verder voor de winnaar.

Liesbeth de musical 15

Lees meer...

Maak kans op twee vrijkaarten voor 'Musical meets Opera'

Binnenkort zal in De Rotterdamse Doelen het concert Musical meets Opera plaatsvinden. Hier zullen Romy Monteiro, Jim Bakkum, Karin Strobos en Aldo di Toro hun opwachting maken. Dit is een mix van musicals en opera in de setting van de schitterende Doelen met een perfecte akoestiek en sfeer. Wil jij kans maken op twee kaarten voor het concert van 11 november? Lees dan snel verder!!

musical meets opera

Lees meer...

Maak kans op twee kaarten voor 'Liesbeth List, de Musical'

Recentelijk ging de musical over het leven van Liesbeth List in premiere. Wij hebben twee kaarten die we verloten onder de goede inzendingen van onze prijsvraag. Lees snel verder.

Liesbeth de musical 15

Lees meer...

Prijswinnaar kaarten concert April Darby bekend

Wie April Darby op social media volgt weet het al lang; op 16 september a.s. vindt het concert 'April Darby live!' plaats in Theater aan de Slinger in Houten. Dezer vrouw met een geweldige stem zal haar publiek laten genieten van haar stem samen met haar speciale gasten.

Premiere April en Dave 59

Lees meer...

Maak kans op twee vrijkaarten voor het optreden van April Darby

Wie April Darby op social media volgt weet het al lang; op 16 september a.s. vindt het concert 'April Darby live!' plaats in Theater aan de Slinger in Houten. Voor dit concert mogen wij 2 vrijkaarten weggeven. Lees snel verder.

DSC 7643

Lees meer...

Maak kans op twee vrijkaarten voor The West Side Story op het Vrijthof!

Tonight, Maria, I Feel Pretty, America en Somewhere. Het is slechts een greep uit de vele bekende songs in West Side Story. De musical werd in 1961 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Natalie Wood als de geliefden Tony en Maria. Op maandag 10 juli 2017 is deze iconische film te zien op het Vrijthof waarbij de zinderende muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door maar liefst 100 musici van Philharmonie Zuidnederland in het grootse decor van André Rieu.

Wij hebben twee vrijkaarten ter beschikking voor de liefhebbers die van dit spektakel willen genieten. Maak kans en doe mee met onze prijsvraag.

bbb6715c37b7b01d913d5bd974d25fbb f4583

Lees meer...