Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

Feest in het Circustheater

Het AFAS Circustheater Scheveningen werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann en heeft dus al ruim honderd jaar theatergeschiedenis. De afgelopen vijfentwintig jaar trokken legendarische musicals als The Phantom of the Opera, Miss Saigon, Elizabeth, Aïda, The Lion King, Tarzan, Mary Poppins, Wicked, Sister Act, Billy Elliot en Beauty and the Beast miljoenen bezoekers.

25 jaar Circustheater 13

Lees meer...

Ciske de Rat steekt opnieuw van wal.

Ciske de Rat is langzamerhand een onderdeel van Nederlands Erfgoed net zoals Danny de Munk. Danny is inmiddels één met Ciske, die voor een groot deel zijn leven heeft bepaald. Op 46-jarige leeftijd is het voor hem de laatste keer dat hij in de rol van Ciske de Man kruipt. Op een aantal castleden na treedt er een geheel nieuwe cast aan.

Ciske presentatie 19

Lees meer...

Hippies uit de musical Hair terug in het Vondelpark

Een betere plek, het Vondelpark in Amsterdam, voor de perspresentatie van de musical Hair is er niet. In de zomer van 1971 waren de hippies in het Vondelpark wereldnieuws. 'Hippies' worden gezien als de "makers" van de flowerpowerbeweging en zijn daarom verbonden met de seksuele, muzikale en sociale revolutie(s) van de jaren zestig en zeventig. Ze maakten muziek, discussieerden en gaven de hasjpijp door. ’s Ochtends lagen ze héél lang in hun slaapzak op het gras van het Vondelpark. Op het hoogtepunt sliepen 1500 tot 2000 jongeren in het park.

Hair Vondelpark 39

Lees meer...

DommelGraaf & Cornelissen presenteert seizoen 2016/17

Met een zonnebril op de kop en met onze blote benen parade, vanwege het heerlijke weer, werden wij van Musicalsites vandaag welkom gehetenin Theater de Meervaart te Amsterdam. Productiebedrijf DommelGraaf & Cornelissen presenteerde hier deze middag namelijk de producties van theaterseizoen 2016/2017.

DommelGraaf en Cornelissen presentatie 2016 78

Lees meer...

Een brug naar Broadway...

Dat kan de voorstelling 'in de ban van Broadway' best weleens worden. In meerdere opzichten. De voorstelling, met teksten van Nathan Vecht en liedteksten van Jurrian van Dongen vertelt het verhaal van Grace (Tjitske Reidinga) die in aanraking komt met haar idool, de broadwayvendetta Margo Miller (Loes Luca). De broadwayster ontfermt zich over haar, maar dan blijkt dat Grace misschien toch niet zo naïef is als ze in eerste instantie lijkt. Het verhaal is vrij vertaald naar het boek van Marry Orr 'The wisdom of Eve' dat later verfilmd wordt tot de awardwinning film 'All about Eve'.

In de ban van Broadway presentatie 21

Lees meer...

We want More

Toen Bos theaterproducties tekstschrijfster en actrice Bodil de la Parra benaderde voor een komedie met 20 vrouwen moest zij even nadenken. Uit dit denkproces kwamen 11 vrouwen en 1 heer die elkaar hervinden op een reünie. Twintig jaar geleden stonden de dames samen op het podium als popkoor Womans World. In de fgelopen jaren is veel gebeurt en is het leven toch niet zo gelopen als de dames toendertijd dachten.

wewantmoreQX3A3661

Lees meer...

Harrie Vermeulen is terug!

Harrie Vermeulen is terug! Harrie klaagt speen en been als hij moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er weer een enorme puinhoop van. En wat als de baby’s zijn verdwenen?

JonvanEerdQX3A2854

Lees meer...

In bed met Dietrich en Piaf

Musicalsites mocht aanwezig zijn bij een de perspresentatie van "In bed met Dietrich en Piaf". Na een hartelijke ontvangst nemen Irene Kuiper, Frederique Sluyterman van Loo en Ger Otte en regisseur Daniël Cohen op hun stoelen voor het podium. Er wordt uitgebreid verteld hoe deze voorstelling tot stand is gekomen en hoe men elkaar heeft gevonden voor deze voorstelling. 

Op 6 mei – de sterfdag (1992) van Marlene Dietrich – 2016 gaat in Amsterdam in theater Het Zonnehuis “In Bed met Dietrich en Piaf” in première. Deze nieuwe muziektheaterproductie van de Nel vertelt over de intense vriendschap tussen twee van de beroemdste vrouwen van de twintigste eeuw: Marlene Dietrich en Edith Piaf.

In bed met Dietrich en Piaf 5

Lees meer...

Perspresentatie Footloose, de swingmusical

Vanmiddag vond in Antwerpen de perspresentatie plaats van Footloose, de swingmusical. De entourage ( de foyer van het theater ) was niet echt bijzonder, maar de vier gezongen nummers klonken als een klok. In april zal de cast begeleid worden door een live-orkest.

Footloose de swingmusical 18

Lees meer...

Pippin bij introductie Cultural Menu Conservatorium Hotel

Gisteren introduceerde het Conservatorium Hotel een nieuw menu in de schitterde Brasserie. Het Cultural Menu is een aanvulling op de menukaart voor gasten die vanaf 17.30 uur, voorafgaand aan een voorstelling, musical, concert of expositie, kunnen genieten van een speciaal menu van chef Schilo van Coevorden.

IMG 1500 bijgesneden

Lees meer...

Eindhoven ontwaakt: Spring Awakening in Pand P

In Eindhoven vonden vandaag de eerste van de drie verschillende doorlopen plaats van Spring Awakening. Na maanden repeteren werd er nu geoefend in kostuums en met de band.

Spring Awakening doorloop 18

Lees meer...