Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

Tessa Sunniva in muzikale jungle van "Tarzan"

Een 360 graden belevenis, nog meer slingerende apen, sprongen van 17 meter hoogte en nog meer spektakel...
...we hebben het hier over de nieuwe (Duitse) versie van de musical Tarzan! De Duitse versie met een Nederlands tintje, Tessa Sunniva van Tol, bekend uit onder andere "De Kleine Zeemeermin".

Perspresentatie Tarzan Oberhausen 23

Lees meer...

"Indecent proposal" heeft alles in zich voor een intrigerende avond uit

De film "Indecent Proposal" met Robert Redford, Demi Moore en Woody Harrelson kennen veel filmliefhebbers. Het boek is wellicht minder bekend maar zeker net zo intrigerend als de film die toch nog wat romantische en raadselachtige momenten kent. Het boek daarentegen is explicieter en rauwer. Het toneelstuk Indecent Proposal dat dit seizoen in de theaters te zien is, is gelukkig gebaseerd op het boek.

indecent proposal 4 resize

Lees meer...

Charlie Chaplin; complex in zijn grootheid

Charlie Chaplin; grootheid in de filmwereld van weleer. Wie kent hem niet; dat mannetje met dat snorretje en gekke loopje. Maar Charlie Chaplin de musical is niet zomaar een timeline van zijn leven, het gaat veel dieper dan dat, dieper in de persoon die Charlie was.

IMG 5532

Lees meer...

Repetities The Lion King in volle gang

Met nog een maand te gaan voordat de eerste try-outs plaatsvinden, is de cast van Disney’s The Lion King volop aan het repeteren in Studio’s Aalsmeer. Vandaag was de perspresentatie waar wij een kijkje namen. 

The Lion King repetities Fotograaf Merel van Dooren 16

Lees meer...

Het Brabants Muziektheater houdt Titanic boven water

In de maanden oktober en november 2016 speelt het Brabants Muziek Theater het aangrijpende verhaal van de Titanic.
Dit beroemde verhaal wordt gespeeld door 45 acteurs, 28 orkestleden en een 20-tal figuranten. En zal op 20 oktober aanstaande in première gaan in het Chassé theater te Breda. Vandaag waren wij bij de repetities van dit theaterspektakel.

DSC01039

Lees meer...

Peter Pan het échte verhaal; boekverslag 2.0

‘Want we gaan weer terug naar het boek van J.M Barrie. En J.M Barrie is in mijn ogen geniaal.’ Elise Berends deelt haar gedachten met de aanwezige pers op de perspresentatie van haar nieuwste meesterwerk ‘Peter Pan, vliegt recht je hart in’. We hebben dan al van een muzikaal nummer mogen genieten, gebracht door (een gedeelte van) de cast. Ze spelen met twee casts. Totaal 80 kinderen van het NJMT, twee Peters en twee Wendy’s, twee Tinkerbels. Vandaag mogen Ferron de Wit (Peter) en Wera Misset (Wendy) hun kunsten aan ons tonen. Roan Pronk en Bente Kruger keken toe. Vaste castleden zijn o.a. Vincent de Lusenet en Patricia van Haastrecht als ouders van Wendy, de Darlings. Kapitein Haak wordt gespeeld door Jeroen Phaff, die vandaag zijn maatje Smie (Marc-Peter van de Maas) moest missen door het samenvallen met de laatste Beauty and the Beast.

Peter Pan het echte verhaal presentatie 8

Lees meer...

Cast abstractere en eigentijdse Hair staat te trappelen

Met de première op 25 september in het vooruitzicht is de cast van Hair sinds 1 augustus aan het repeteren. Vandaag was er een open repetitie waar de cast de eerste twintig minuten van de voorstelling liet zien. Een indrukwekkende twintig minuten.

Hair open repetitie 76

Lees meer...

Nieuw musical-spektakel in België: "Albert I"

Op het mooie ruim 600 jaar oude kasteel De Merode wordt deze zomer de spectaculaire musical Albert I gespeeld. Het kasteel is nog steeds bewoond door de Prinsen de Merode. Als we de oprijlaan oplopen, zien we het kasteel in volle glorie. Gisteravond werden aan de pers alvast drie scenes getoond en dat voorproefje smaakte zeker naar meer. 

Albert 1 preview 8

Lees meer...

De vlucht van de klucht "Boeing Boeing"

Hij is weer terug! Vandaag werd er kennis gemaakt met de nieuwe cast van de klucht Boeing Boeing. Deze nieuwe frisse versie van het bekende stuk wordt op de planken gebracht door Arijan van Bavel, producent van Theater de Klucht, voormalig Comedie-Compagnie.NL. Hij speelt tevens een rol in het stuk, samen met Bas Muijs, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Sabine Beens en Femke van Assouw.

Boeing Boeing Boeing rob de haan 3

Lees meer...

Charley Chaplin, de musical

Music Hall presenteerde vandaag de cast van "Chaplin, de musical".

13435457 1362556693771499 7093546022319810740 n

Lees meer...

250ste Bodyguard; het is een roes waarin je leeft...

Woorden van een trotse producent Albert Verlinde. Wij spraken hem bij het feestje ter ere van de 250ste voorstelling van de musical, 'The Bodyguard'.

IMG 2891

Lees meer...