Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

Believe; Leave your comfortzone and find your love!

Holiday on Ice komt naar Nederland. Met hun show 'Believe' staan ze van 23 maart tot 17 april in Utrecht en Breda. In tegenstelling tot de ander shows van Holiday on Ice is de show dit keer verweven tot een verhaal. Deze moderne rock versie van Romeo en Julia neemt je mee naar twee werelden. In de arme Onderwereld krijgt hoofdrolspeler Antonio (Andy Buchanan) een visioen over het meisje van zijn dromen. De Bovenwereld is de wereld van rijkdom en glamour. Hier leeft Clarissa (Robin Johnstone). Als Antonio naar de Bovenwereld ontsnapt, ontstaat hun verboden liefde.

Believe persreis Wilma van der Werf 8

Lees meer...

Beleef het grootste en leukste familiefeest van 2017

Vandaag kregen wij alvast een klein voorproefje van het grootste en leukste familiefeest van 2017. De opening was al zeer verrassend. De artiesten waren namelijk al een tijdje aanwezig in de zaal verkleed als werknemers van de evenementenhal. Zodra de muziek begint trekken ze hun werkkostuum uit en stormen ze op het podium af waar ze een fantastische en energieke openingsact opvoeren. De sfeer zit er meteen lekker in!

16143541 1751222858228627 7769133510024953308 o

Lees meer...

Musicals in Concert komt naar u toe deze winter

'Ja zo is het wel een beetje', begint Albert Verlinde de middag. 'Normaal liep het hele land leeg richting de Ziggodome maar nu komen wij naar u toe deze winter.' Musicals in Concert staat 6 weken lang in 6 theaters. Carline Brouwer, regie, Maurice Wijnen als creative en Stanley Burleson als choreograaf staan garant voor spektakel.

Musicals in concert 2017 21

Lees meer...

FanWork ’s ’13 a new musical’: Tienerdrama met happy end in de theaters

FanWork Musicals haalt de musical '13' (Thirteen) naar het theater in Nederland. De musical, vertaald door Glenn Cornelis, zal in november te zien zijn. Vandaag kregen wij alvast een voorproefje en werd de cast voorgesteld tijdens een presentatie. Het traditionele taartmoment mocht uiteraard ook niet ontbreken.
Producent (en eigenaar van FanWork) Wouter Blijleven neemt ons en de aanwezige ouders mee in het proces en stelt de cast aan ons voor. Daarna mogen we genieten van een mini voorproefje dat na slechts één ochtend repeteren nu al voor kippenvel zorgt bij de aanwezigen.

Perspresentatie 13 Fanwork 12

Lees meer...

"Into the Woods" weer terug in het theater

Producent PIT PRODUCTIES brengt vanaf begin 2017 de musical ‘Into the woods’ op de planken. Deze musical is te zien in de Nederlandse theaters en wordt vertolkt door een topcast met Elise Schaap, Paul Groot, René van Kooten, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Jeremy Baker, Laus Steenbeeke, Guido Spek, Esther Floor, Mirjam De Rooij en Roosmarijn van Bohemen.

MPP 9813

Lees meer...

The Illusionists komen naar Nederland

In januari 2017 is het dan eindelijk zover, zeven van de beste illusionisten komen naar Nederland om het Nederlandse publiek weg te blazen met hun geweldige goocheltrucs.

The Illusionists 21 

Lees meer...

Fifa Blatter, een verhaal over de keizer en zijn val

Janke Dekker was de afgelopen dagen vol in de schijnwerpers waar het ging om een geheimzinnig telefoontje van een advocaat die het script van haar voorstelling "FIFA Blatter" vooraf wilde inzien. Een verhaal dat groter wordt gemaakt dan het is, vertelt ze.

Fifa Blatter perspresentatie 11

Lees meer...

Nederland schreeuwt om One nieuwe productie

Het Rijksmuseum van oudheden in Leiden is doorgaans niet een locatie voor een musicalpresentatie. Maar voor de nieuwe productie 'One' is er geen geschiktere plaats als deze.
Op het scherm prijkt het logo van de musical. Het teken Ankh, bewerkt met twee mensen met elkaar verbonden in een lichtschijn. Het is duidelijk: een Egyptisch liefdesverhaal.

groepsfoto

Lees meer...

Sprookjesspektakel Beauty and the Beast, met Josje Huisman als Belle

Productiehuis ‘Marmelade’ werd in 2013 opgericht door de jonge ondernemer Yoshi Aesaert. Sindsdien verdiende het Gentse productiehuis zijn sporen in de filmwereld. Met de productie van Disney’s ‘Beauty and the Beast’ zet Marmelade de allereerste stap naar live-entertainment. Vandaag mochten wij van Musicalsites alvast even proeven aan de sfeer van de voorstelling.

Beauty and the Beast Belgie 7

Lees meer...

Perspresentatie Ciske de Rat in het theater

Als we van de perspresentatie weg gaan, klinkt de schreeuw van Silver nog door de geluidsinstallatie. Het is duidelijk, de Ciske’s hebben bezit genomen van het Theater aan de Schie in Schiedam. Vandaag kreeg de pers een kijkje achter de schermen en wij waren daarbij.

Ciske de Rat presentatie 51

Lees meer...

Startschot musical ‘De Marathon’ is gegeven

De cast van de musical De Marathon is bekend. De monteurs uit de bijna failliete Rotterdamse garage worden gespeeld door John Buijsman, Michiel Nooter, Kees Boot en Dennis Willekens.

De Marathon startschot 19

Lees meer...