Energieke musical Footloose

In de kerk aan de Turfmarkt in Gouda vond gisteren de perspresentatie van Footloose, de musical, plaats. Wie kent deze musical niet?

Footloose de musical presentatie 73

Lees meer...

Talent Entertainment brengt "Fame"

Talent Entertainment brengt dit jaar de musical “Fame” op de planken in diverse theaters. “Fame” is een musical, een film en dan er is ook nog de televisieserie. Deze musical spreekt bij veel studenten aan muziek en theateropleidingen tot de verbeelding. Dus ook de cast van deze musical.

Fame Talent Entertainment 1

Lees meer...

Plien & Bianca en Droog Brood samen te zien in komedie Slippers

De cabaretduo’s Plien & Bianca en Droog Brood zijn vanaf 13 april samen te zien in de voorstelling, Slippers, geproduceerd door Bos Theaterproducties. Het belooft een hilarische voorstelling te worden. De verwarring en misverstanden in het stuk, zorgen voor briljante scènes, aldus regisseur Gijs de Lange.

Slippers kl

Lees meer...

De Luxor Marathon Run geeft startschot aan cast ‘De Marathon de musical’

Van het Nieuwe Luxor naar het Oude Luxor rennen: de Luxor Marathon Run werd onder veel belangstelling gehouden in 'ons eigen Rotjeknor' zoals spreker Jan Kooijman het verwoordde.

Marathon run 22

Lees meer...

Opvolger musical 14-18 wordt nog grootser

Voor de locatie van de opvolger van spektakel-musical 14-18, zal Studio 100 samenwerken met Katoen Natie. Dat maakte de directie van Studio 100 deze middag bekend tijdens de presentatie van het technische concept van de nieuwe Studio 100 musical, die de naam 40-45 zal dragen. Studio 100 en Katoen Natie zullen voor deze productie een nieuwe locatie bouwen op het terrein van Katoen Natie in de haven, op het grondgebied van de gemeente Beveren. Momenteel zijn Studio 100, Katoen Natie en het gemeentebestuur van Beveren in overleg met elkaar om de vergunningen in orde te maken. Daarnaast zijn er gesprekken aan de gang met alle stakeholders in en rond de haven. Katoen Natie zal een loods bouwen met een oppervlakte van 15.000m2 en een speelvlak van 70m bij 70m. Studio 100 zal in deze ruimte een theater creëren (naar analogie met de Nekkerhal) om hier de spektakel-musical te vertonen.

media xll 9525198

Lees meer...

Mooi voorproefje van 'Geheugendief'

‘Geheugendief’ is de nieuwe poprock-musical van Volle Zaal Producties. Het is het verhaal van de pianiste en moeder van 2 dochters, Antonia Scholten (gespeeld door Lia Schipper). Op 47-jarige leeftijd wordt zij geconfronteerd met de diagnose Alzheimer. Dat heeft een hevige impact op haar leven en dat van haar 2 dochters, Bodine en Carice (resp. Sabina Linschoten en Merit Veldhuizen). De diagnose en de gevolgen hiervan zetten de 2 zussen lijnrecht tegenover elkaar. Wat is het beste voor Antonia en wat is het beste voor hen? En kan dat samen gaan?

Geheugendief 36

Lees meer...

Jeugdthriller Shock komend seizoen als musical te zien in de theaters

Na de succesvolle voorstelling Vals is vanaf komend najaar een tweede bestseller van Mel Wallis de Vries als thrillermusical te zien in de Nederlandse theaters: Shock, naar de gelijknamige bestseller. Mel Wallis de Vries maakte dit nieuws gisteravond zelf bekend in het theater. Shock is van oktober 2017 tot en met februari 2018 te zien door heel Nederland.

16473403 1413090842094264 3383067060590492017 n

Lees meer...

Believe; Leave your comfortzone and find your love!

Holiday on Ice komt naar Nederland. Met hun show 'Believe' staan ze van 23 maart tot 17 april in Utrecht en Breda. In tegenstelling tot de ander shows van Holiday on Ice is de show dit keer verweven tot een verhaal. Deze moderne rock versie van Romeo en Julia neemt je mee naar twee werelden. In de arme Onderwereld krijgt hoofdrolspeler Antonio (Andy Buchanan) een visioen over het meisje van zijn dromen. De Bovenwereld is de wereld van rijkdom en glamour. Hier leeft Clarissa (Robin Johnstone). Als Antonio naar de Bovenwereld ontsnapt, ontstaat hun verboden liefde.

Believe persreis Wilma van der Werf 8

Lees meer...

Beleef het grootste en leukste familiefeest van 2017

Vandaag kregen wij alvast een klein voorproefje van het grootste en leukste familiefeest van 2017. De opening was al zeer verrassend. De artiesten waren namelijk al een tijdje aanwezig in de zaal verkleed als werknemers van de evenementenhal. Zodra de muziek begint trekken ze hun werkkostuum uit en stormen ze op het podium af waar ze een fantastische en energieke openingsact opvoeren. De sfeer zit er meteen lekker in!

16143541 1751222858228627 7769133510024953308 o

Lees meer...

Musicals in Concert komt naar u toe deze winter

'Ja zo is het wel een beetje', begint Albert Verlinde de middag. 'Normaal liep het hele land leeg richting de Ziggodome maar nu komen wij naar u toe deze winter.' Musicals in Concert staat 6 weken lang in 6 theaters. Carline Brouwer, regie, Maurice Wijnen als creative en Stanley Burleson als choreograaf staan garant voor spektakel.

Musicals in concert 2017 21

Lees meer...

FanWork ’s ’13 a new musical’: Tienerdrama met happy end in de theaters

FanWork Musicals haalt de musical '13' (Thirteen) naar het theater in Nederland. De musical, vertaald door Glenn Cornelis, zal in november te zien zijn. Vandaag kregen wij alvast een voorproefje en werd de cast voorgesteld tijdens een presentatie. Het traditionele taartmoment mocht uiteraard ook niet ontbreken.
Producent (en eigenaar van FanWork) Wouter Blijleven neemt ons en de aanwezige ouders mee in het proces en stelt de cast aan ons voor. Daarna mogen we genieten van een mini voorproefje dat na slechts één ochtend repeteren nu al voor kippenvel zorgt bij de aanwezigen.

Perspresentatie 13 Fanwork 12

Lees meer...