Repetities De Gelaarsde kat

Dinsdag 7 september mocht de vaderlandse pers een kijkje nemen bij de repetities van de nieuwe musical “De Gelaarsde Kat”. Na het succes van Roodkapje De Musical en Hans & Grietje De Musical wil Van Hoorne Theaterproducties zeker niet voorbijgaan aan het prachtige sprookje van De Gelaarsde Kat. In een geheel nieuwe, sprankelende voorstelling wordt het bijzondere verhaal rondom dit wereldbekende karakter op muzikale en humoristische wijze verteld.  

  

Lees meer...

Dokter Dolittle met olifant bij Jumbo.

Dokter Dolittle is een musical van V & V die op 19 december in premiere zal gaan in het Stadstheater van Zoetermeer. In samenwerking met Douwe Egberts en Jumbo is er een stripboek uitgebracht die alleen bij de Jumbo te verkrijgen is bij aankoop van drie pakken Douwe Egberts koffie. Vandaag was de uitreiking van het eerste exemplaar.

jumbo-22

Lees meer...

Kijkje achter de schermen bij Soldaat van Oranje (+videoverslag)

Op voormalig vliegveld Valkenburg kreeg de vaderlandse pers op 24 augustus een kijkje achter de schermen bij de musical Soldaat van Oranje. Na een kort welkomstwoord van Peter van de Vorst kregen we een rondleiding in de TheaterHangaar waar de voorstelling zal gaan spelen.

Lees meer...

Videoverslag Petticoat

We waren bij de persmeeting van de nieuwe Nederlandse musical Petticoat en hier is het verslag.

 

Persdag Petticoat veelbelovend

In de Focus Studio’s in Amsterdam vond 18 augustus de persdag van Petticoat plaats. In de musical van nu over het Nederland van toen worden de hoofdrollen vertolkt door: Chantal Janzen, Freek Bartels, Hajo Bruins, Marjolijn Touw, Kees Boot, Mike Weerts en Roon Staal.

Lees meer...

Interviews met de cast van WWRY

Musicalsites.nl was bij de show case van We Will Rock You en sprak met Pia Douwes, Floortje Smit, Marjolein Teepen, Martin van der Starre, John Vooijs en Ger Savelkoul. De interviews staan hier onder. Klik op Read more.

 

 

Lees meer...

Geniet van de showcase van We Will Rock You (video)

Musicalsites was bij de showcase van We Will Rock You. Hier volgen de vijf filmpjes met de introductie en optredens van de cast van We Will Rock You.

   

Lees meer...

We are rocked!

Op dinsdag 3 augustus 2010 werd speciaal voor collega’s, familieleden en de fans van Queen en musicals een voorproefje gegeven van Stage Entertainments nieuwste productie We Will Rock You. Deze showcase werd gegeven in poptempel Paradiso. Op deze manier werd het een letterlijk “musical meets rock”-event.

showcase wwry klein 05

 

Lees meer...

Videoverslag van laatste Joseph

Musicalsites.nl was bij de laatste Joseph. Lees verder en zie de videoverslagen.

allerlaatste-55 klein

Lees meer...

Staande ovaties bij laatste Joseph

Zaterdagavond 10 juli werd de laatste voorstelling van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat gespeeld. In het Beatrixtheater waren fans, familieleden en de pers in grote getale gekomen om nog één keer van deze vrolijke en kleurrijke musical te kunnen genieten. Na 558 voorstellingen viel vandaag dan toch echt het doek. De sfeer zat er al gelijk goed in, want op het moment dat Freek opkwam, barste het applaus al los. Die sfeer bleef gedurende de hele voorstelling en diverse keren gaf het publiek een staande ovatie.

 

Lees meer...

Perspresentatie Petticoat

In bioscoop The Movies in Amsterdam vond vandaag de perspresentatie plaats van de nieuwe musical Petticoat. Een oud-Hollandsche produktie, gespeeld in de jaren ’50, van de makers van Ciske de Rat. Het is een musical van nu over het Nederland van toen. Nadat Erwin van Lambaart de cast en creatives voor had gesteld, vertelde hij dat het gaat om een nieuwe musical en dat er nog aardig wat geschaafd moet worden en er dat er al  8 scriptversies zijn. Maar het beloofd veel leuks!

Lees meer...