Perspresentatie ‘Op zoek naar Zorro’

Zwoel, sensueel en opzwepend, dat moet de essentie worden van de nieuwe productie van Joop van den Ende theaterproducties voor volgend theaterseizoen. Deze essentie is gevonden in het boek Zorro van Isabelle Allende. De musical Zorro stond al eerder in andere landen op de planken. Door middel van de muziek van de Gipsy Kings komt Diego de la Vega alias Zorro tot leven. Don Diego bestrijdt de misdaad, maar onderwijl verleidt hij met zijn prachtige sensuele uitstraling de dames.

Lees meer...

Grote verrassing voor Tony Neef

In theater Castellum in Alphen aan de Rijn was woensdagmiddag 24 november een verrassingsoptreden van Jeans. Dit besloten evenement had alles te maken met de 20e editie van Jeans en het 20-jarig jubileum van Tony Neef. Nadat hij thuis met een limousine was opgehaald, kwam hij in een donkere zaal binnen. Daar werd hij toegezongen door het publiek. Onder de aanwezigen o.a. fans van Tony en Jeans, Casey Francisco, Linda Wagenmakers, Joanne Telesford, Milan van Weelden, Nicky van der Kuyp, Henk van der Meijden en uiteraard zijn partner Benny en zijn moeder.

Lees meer...

Oliver

“Het is die perfecte mix van humor, ontroering, ontspanning en spektakel die van Oliver! een magisch instituut hebben gemaakt. Oliver! is musicalsgeschiedenis. En dat hoort zo te blijven!” – Frank van Laecke, regisseur Oliver! de musical.

85 oliver

 

Lees meer...

Presentatie Legally Blonde helemaal in stijl.

Donderdag 4 november is de CD van de musical Legally Blonde uitgereikt in Theater De Meervaart te Amsterdam.

l14

Lees meer...

Perspresentatie Volendam, de musical

In Volendam vond vandaag de perspresentatie plaats van “Volendam, de musical”. Volendam is een dorp waar letterlijk muziek in zit. Met BZN, The Cats, Jan Smit, Nick & Simon en de 3J’s produceert het meest beroemde dorp van Nederland hit na hit. Op deze Volendamse sterren is de musical gebaseerd.

Lees meer...

De Boot en het Meisje

Vanmiddag was de allereerste doorloop van “De Boot en het Meisje” in de repetitieruimte van M-Lab en Musicalsites was daarbij. Er is een boot en er is een meisje, eigenlijk is de titel een perfecte samenvatting van “De boot en het meisje”. Toch wist de doorloop van het begin tot het einde te boeien.

Lees meer...

Perspresentatie La Cage aux Folles veelbelovend

Dinsdag 12 oktober vond de perspresentatie van de nieuwe musical “La Cage aux Folles” plaats in Amsterdam. De cast en creatives werden voorgesteld door Erwin van Lambaart. La Cage aux Folles is oorspronkelijk een Frans toneelstuk. De eerste musical van La Cage aux Folles ging in 1983 in première op Broadway. De musical speelt of heeft gespeeld in veertien verschillende landen, waaronder Amerika en Engeland. Deze versie van La Cage aux Folles gaat in het nieuwe DeLaMar theater van start en het decor is speciaal voor dit nieuwe theater ontworpen. Als de voorstelling gaat touren, wordt het decor aangepast. Ook wordt een nieuwe versie gemaakt, al is deze wel gebaseerd op de Londense versie.

Lees meer...

Perspresentatie Kruimeltje

Op 21 november 2010 gaat de musical Kruimeltje in première in het Efteling theater. Hiermee heeft Rick Engelkes Producties (REP) een hele leuke familievoorstelling in handen.Wie kent nu niet het kleine straatschoffie Kruimeltje naar het bekende boek van Chris van Abcoude? Vandaag was de persbijeenkomst waarbij de verzamelde pers drie nummers kreeg te horen en kennis kon maken met de cast. Uiteraard was er ook een taartmoment waarbij de Kruimeltjes met hun neus in de taart werden geduwd door Rick Engelkes.

Lees meer...

Perspresentatie Rocky over the Rainbow

Vandaag was de perspresentatie van Rocky over the rainbow. In de hilarische ‘Double Feature’ voorstelling worden de brave karakters uit ‘The Wizard of Oz’ door een noodlottig ongeval gedwongen samen te werken met de losbandige figuren uit een campy jaren ‘70 Horror-musical. Liedjes worden gedeeld of zelfs gekaapt, avances worden over en weer gemaakt. Intriges vieren hoogtij.

Lees meer...

Mariska schittert in Moviestars

Vandaag was de perspresentatie van "Moviestars', de nieuwe show van Mariska van Kolck. Twee jaar geleden maakte presentatrice, actrice en musicalster Mariska van Kolck haar debuut met haar solo voorstelling Top of the World, een succesvolle ode aan de Carpenters.

mariska perspresentatie-14

 

 

Lees meer...

Preview Een leven zonder jou

In Breda vond vandaag de preview plaats van de musical “Een leven zonder jou”. Als op 4 november 2010 “Een leven zonder jou” in het M-Lab in wereldpremière gaat, zal het zeker niet zo maar uit de hemel gevallen zijn.  Kort na het overlijden van zijn vader kreeg Rory Six, toen zeventien jaar oud, van een vriendin het boek “Als rozenblaadjes vallen’. Dat liet in deze voor hem zeer moeilijke tijden een grote indruk na.

Lees meer...