Musicalsites Amateur Musical Award 2017. Later meer! @a_musicalawards https://t.co/ysIRMmedx0
chrisvenneker RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
joel_reuser_ RT @Musicalsites: Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijV
MariskaPippi Mijn zondag weer goed besteed 👍🤘 https://t.co/XnQy9FZJ5a
Musicalsites De column van Bram Ven. Lees meer op https://t.co/a6BMx3CIfN https://t.co/TZyCkxSuJi
Musicalsites Tommie Christiaan krijgt de jeugd 'on their feet'. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq @TommieChris https://t.co/NuVpijVaGY
PiekvdKaaden RT @Musicalsites: Indrukwekkende preview van Mozart! https://t.co/WHwCKqNLPZ @MusicHall_be @RubenVankeer @Milladyy @PiekvdKaaden https://t.…
Musicalsites Column: Een dag uit het leven van Julia Berendse. Lees meer op https://t.co/z7lSeHwYKq https://t.co/st9MOLmQmi
MariskaPippi #AboutLastNight nu nog gauw de rest vd foto's mailen en dan door naar een volgend musicalbezoekje #drukdrukdrukhttps://t.co/pZZ19LxbI3

'High school musical' straalt tijdens perspresentatie

Woensdagavond 29 maart heeft de cast van ‘High School Musical’, geproduceerd door Daphne Bruineberg Productions, een preview presentatie gegeven in Theater de Speeldoos Baarn voor de aanwezige pers en genodigden. De presentatie werd afgesloten met een kleine open repetitie waarin de twee hoofdrolspelers aan de slag gingen met regisseur Daphne Bruineberg aan de interpretatie van een duet uit de voorstelling. De preview presentatie was een voorbereiding op de voorstellingen van ‘High School Musical’ op 2 en 3 juni 2017 in de Speeldoos van Baarn waar deze enthousiaste amateurs zijn te bewonderen.

Hsm

Lees meer...

Het ultieme vakantiegevoel in Beverwijk

Beverwijk is niet de eerste plaats die bij mij in gedachten komt als ik denk aan vakantie. Toch kregen we vanmiddag daar weer even het ultieme vakantiegevoel. Een dag voor de eerste try-out van Vive La France 2 mochten we een kijkje nemen en kregen we zes nummers te horen. Philippe Elan, Renée van Wegberg en Rolf Koster namen ons mee op reis langs de mooiste muziek van la douce France.

Vive la France 2 presentatie 3

Lees meer...

Musical Chess biedt meer dan enkel zwart of wit... ook pionnen spelen een belangrijke rol!

“One night in Bangkok and the world's your oyste
The bars are temples but the pearls ain't free
You'll find a god in every golden cloister
And if you're lucky then the god's a she
I can feel an angel sliding up to me”

Eenieder kan het refrein van het wereldberoemde nummer “(One night in) Bangkok” meezingen terwijl twee zaken tegelijkertijd door je hoofd schieten: musical Chess en de heren van ABBA.

Chess presentatie 16

Lees meer...

‘Our House’ heeft een goede fundering, voor een ingewikkeld bouwwerk

Oberon Theaterproducties uit Alkmaar brengt in het weekend van 7 en 8 april de musical ‘Our House’ uit 2002, geschreven door Tim Firth en met de muziek van de ska/popband Madness. In 2003 won deze musical de Oliver Award voor Beste Nieuwe Musical maar in Nederland misschien minder bekend. Daar gaat de groep 14-21 van Oberon dus duidelijk verandering in brengen.

Our House 0327

Lees meer...

Energieke musical Footloose

In de kerk aan de Turfmarkt in Gouda vond gisteren de perspresentatie van Footloose, de musical, plaats. Wie kent deze musical niet?

Footloose de musical presentatie 73

Lees meer...

Talent Entertainment brengt "Fame"

Talent Entertainment brengt dit jaar de musical “Fame” op de planken in diverse theaters. “Fame” is een musical, een film en dan er is ook nog de televisieserie. Deze musical spreekt bij veel studenten aan muziek en theateropleidingen tot de verbeelding. Dus ook de cast van deze musical.

Fame Talent Entertainment 1

Lees meer...

Plien & Bianca en Droog Brood samen te zien in komedie Slippers

De cabaretduo’s Plien & Bianca en Droog Brood zijn vanaf 13 april samen te zien in de voorstelling, Slippers, geproduceerd door Bos Theaterproducties. Het belooft een hilarische voorstelling te worden. De verwarring en misverstanden in het stuk, zorgen voor briljante scènes, aldus regisseur Gijs de Lange.

Slippers kl

Lees meer...

De Luxor Marathon Run geeft startschot aan cast ‘De Marathon de musical’

Van het Nieuwe Luxor naar het Oude Luxor rennen: de Luxor Marathon Run werd onder veel belangstelling gehouden in 'ons eigen Rotjeknor' zoals spreker Jan Kooijman het verwoordde.

Marathon run 22

Lees meer...

Opvolger musical 14-18 wordt nog grootser

Voor de locatie van de opvolger van spektakel-musical 14-18, zal Studio 100 samenwerken met Katoen Natie. Dat maakte de directie van Studio 100 deze middag bekend tijdens de presentatie van het technische concept van de nieuwe Studio 100 musical, die de naam 40-45 zal dragen. Studio 100 en Katoen Natie zullen voor deze productie een nieuwe locatie bouwen op het terrein van Katoen Natie in de haven, op het grondgebied van de gemeente Beveren. Momenteel zijn Studio 100, Katoen Natie en het gemeentebestuur van Beveren in overleg met elkaar om de vergunningen in orde te maken. Daarnaast zijn er gesprekken aan de gang met alle stakeholders in en rond de haven. Katoen Natie zal een loods bouwen met een oppervlakte van 15.000m2 en een speelvlak van 70m bij 70m. Studio 100 zal in deze ruimte een theater creëren (naar analogie met de Nekkerhal) om hier de spektakel-musical te vertonen.

media xll 9525198

Lees meer...

Mooi voorproefje van 'Geheugendief'

‘Geheugendief’ is de nieuwe poprock-musical van Volle Zaal Producties. Het is het verhaal van de pianiste en moeder van 2 dochters, Antonia Scholten (gespeeld door Lia Schipper). Op 47-jarige leeftijd wordt zij geconfronteerd met de diagnose Alzheimer. Dat heeft een hevige impact op haar leven en dat van haar 2 dochters, Bodine en Carice (resp. Sabina Linschoten en Merit Veldhuizen). De diagnose en de gevolgen hiervan zetten de 2 zussen lijnrecht tegenover elkaar. Wat is het beste voor Antonia en wat is het beste voor hen? En kan dat samen gaan?

Geheugendief 36

Lees meer...

Jeugdthriller Shock komend seizoen als musical te zien in de theaters

Na de succesvolle voorstelling Vals is vanaf komend najaar een tweede bestseller van Mel Wallis de Vries als thrillermusical te zien in de Nederlandse theaters: Shock, naar de gelijknamige bestseller. Mel Wallis de Vries maakte dit nieuws gisteravond zelf bekend in het theater. Shock is van oktober 2017 tot en met februari 2018 te zien door heel Nederland.

16473403 1413090842094264 3383067060590492017 n

Lees meer...