100 jaar Luxor theater

Eind van dit jaar (2017) bestaat Luxor honderd jaar. Dit jubileum vieren zij met een prachtige programmering én twee unieke voorstellingen: Defileeuw van Paul de Leeuw (oude Luxor) en de jubileumvoorstelling door Waardenberg en De Jong samen met de dames van Toren C (nieuwe Luxor). Met deze shows willen zij de stad Rotterdam bedanken dat ze die de afgelopen honderd jaar een stukje mooier hebben kunnen maken. Gistermiddag vond de perspresentatie plaats. 

100 jaar Luxor Theater 33

Lees meer...

High Tea with 'My Fair Lady'

Dé Eliza Doolittle jurk staat al klaar en de ruimte in het Apollo First Hotel waar vandaag pers wordt ontvangen zou zo de werkkamer van Professor Higgins kunnen zijn.

High Tea My Fair Lady 3

Lees meer...

Op naar een succesvol 2e jaar van The Lion King

Disney’s The Lion King viert haar éénjarig bestaan in het AFAS Circustheater. Disney’s The Lion King is een visueel spektakel als zelden vertoond. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Het lijkt nog als de dag van gisteren dat we de première speelde, inmiddels zijn we 400 voorstellingen verder en hebben we al ruim 700.000 kaarten mogen verkopen. Als producent ben ik ongelofelijk trots op de grote groep mensen die dagelijks voor en achter de schermen werkt om onze bezoekers een fantastische voorstelling te laten zien en dat maar liefst acht shows in de week.”

een jaar T.L.K. foto Wilma van der Werf 01

Lees meer...

Verhaal van 'Fiddler on the Roof' nog steeds aktueel

Vandaag was de perspresentatie van Fiddler on the roof. Een productie van de theateralliantie die geproduceerd wordt door Stage entertainment met in de cast onder andere Thomas Acda, Doris Baaten, Ad van Kempen en Hanna van Vliet.

fiddler on the roof

Lees meer...

Wie was de vrouw achter Nederlands meest geliefde schrijfster?

In deze biografische musical blikt Annie M.G. Schmidt samen met haar zoon Flip terug op haar boeiende leven vol hoogte- en dieptepunten. Het meisje dat een eenzame jeugd beleefde en uitgroeide tot de meest geliefde schrijfster van Nederland. Zij is ons collectief geheugen, zegt Albert Verlinde tijdens de opening van de persconferentie in Parkschouwburg in Hoorn. Als je ergens angst voor hebt, dan heeft Annie er al eens een lied over geschreven.

PA6A2924

Lees meer...

Castpresentatie: tweede repetitiedag van On Your Feet

Rond het middaguur van 6 september verzamelde de cast van On Your Feet zich op Strand Zuid om zich in Miami-sferen aan het publiek bekend te maken. Voor het eerst was de cast voor de camera’s samen om met de pers in gesprek te gaan en te vertellen over hun eerste ervaringen met het stuk en met elkaar.

On your feet musical sites Merel van Dooren2

Lees meer...

April Darby Live! Power to the max...

Wie April Darby op social media volgt weet het al lang; op 16 september a.s. vindt het concert 'April Darby live!' plaats. April is het afgelopen jaar bekend(er) geworden bij het grote publiek als dé Rachel Marron in de musical The Bodyguard waar zij de rol deelde met Romy Monteiro. Daarnaast is April onderdeel van de cast van de dinnershow Pandora waar zij elk weekend straalt als een van de leading ladies.

DSC 7643

Lees meer...

A New Brain nu al een succes

De perspresentatie is nog niet geweest of er zijn alweer twee voorstellingen bijgeboekt. De topcast van A New Brain gaf vandaag tijdens een korte perspresentatie een voorproefje waarin kon worden gezien dat ze vol enthousiasme het stuk aanpakken. Dit enthousiasme is al overgeslagen op het beoogde publiek, want de kaarten vliegen de deur uit voor deze eenakter, de eerste productie van De Kernploeg.

a new brain 6

Lees meer...

'Catch me', worden ook de Nederlanders gepakt door emoties?

Een nummer bracht de cast van de musical 'Catch me' vandaag ten gehore tijdens de perspresentatie en het kippenvel schoot omhoog. Wat zullen de voorstellingen van vrijdag brengen?

Catch me presentatie 21

Lees meer...

Hoofdrolspelers spektakel-musical 40 - 45 bekend

Vanmorgen heeft Studio 100 zijn hoofdcast voorgesteld voor de groots opgezette spektakel-musical 40-45. De cast wordt aangevoerd door Jonas Van Geel en Jelle Cleymans. Verrassend is dat er voor de andere rollen niet één, maar twee acteurs zijn gecast. Zo beschikt 40-45 dus over twee evenwaardige casts. Bedenker Gert Verhulst en regisseur Frank Van Laecke zijn in de wolken over de groep acteurs die ze samen hebben kunnen brengen voor de megaproductie.

presentatie juni 17 5

Lees meer...

Perspresentatie A New Brain maakt nieuwsgierig

Met Freek Bartels, Tony Neef, Lone van Roosendaal, Jonathan Demoor, Dennis Willekens, Peggy Sandaal, Eva Poppink en Christanne de Bruijn staat producent Erwin Aarts in zijn eerste productie op de planken. Als je dan ook nog de musical “A New Brain” gaat spelen op een unieke locatie dan pak je pas echt uit.

A new brain presentatie 4

Lees meer...